Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Mikrohullámú Internet Szegváron

1 601
Az előfizető és a szolgáltató közötti adatátvitel digitális rendszerben, magas frekvenciájú rádióhullámokon történik. Az előfizető épületén elhelyezett antenna és beltéri egység állandó rádiós összeköttetésben áll a szolgáltató bázisállomásán található hasonló berendezésekkel. A mikrohullámú berendezések által használt frekvenciatartomány érzéketlen az időjárásra, szélsőséges körülmények között is megbízható. 
Szegvár a sajtóban.
A rendszer a 2,4 Ghz-es szabad frekvenciasávot használja az ügyfelek kiszolgálására, melyen a legmodernebb technológiájú wireless eszközök működnek mind ügyféloldalon, mind a távközlési központunkban és átjátszó állomásainkon. 
A beltéri vevőegység elhelyezése mellett szükséges egy kültéri antenna elhelyezése is, melyek a rálátás, távolság és zajviszonyok függvényében 5 és 12 dBi teljesítmény között kerülnek telepítésre.
A kihelyezett egység hardware-esen kódolja a rajta átmenő forgalmat 128 bites kódolás segítségével (WEP2). 
A rendszer összehangolása után a végponti számítógépre telepíteni kell az erre a célra alkalmas driver-t, melynek az összes Windows-os verzióján kívül Linux és BSD változata is megtalálható. 
Információk a szolgáltatás díjairól: http://www.tanet.hu/
 

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató