Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Meghirdetjük újra: Én ezt tudom!

2 121

Most először minden művészeti ágban jeleskedő amatőrhöz, – ki falunk béli, vagy Szegvárhoz kötődő, Szegvár környékén élő, – egyszerre szólunk!
A Művelődési Ház munkatársai pályázatot írnak ki minden alkotónak a képzőművészet és az irodalom terén. Nevezni lehet magában tehetséget érző szegvári és Szegvár környéki lakosoknak, akik munkájukat közlésre, bemutatásra felajánlják.
A Zsűri által legjobbnak ítélt irodalmi munkák, illusztrációk, arra alkalmas képzőművészeti alkotások egy tervezett helyi művészeti kiadványban fognak szerepelni, melyet a Szegvári Kultúrapártolók Köre szeretne megjelentetni. 
Az alkotások témája: kötött, benne a tavasz, a megújulás, újrakezdés, szerelem jelenjen meg!
Jelentkezési határidő: minden kategóriában 2003. március 15.-e.
Jelentkezés helye: személyesen a Művelődési Házban, Szegvár, Régiposta u.
1. Képzőművészek egy darab mérettől független, hátoldalán a mű címével, az alkotó nevével, elérhetőségével (cím, telefonszám) ellátott alkotással (grafika, festmény, fafaragás, plasztika, stb.) nevezhetnek. 
2. Várjuk továbbá a rajzolni jól tudókat, az Én Ezt Tudom 2002 Irodalmi pályázat már lezajlott, karácsonyi fordulójának nyertes alkotásaihoz illő illusztrációs versenyre! Az irodalmi művek elolvashatók, vagy fénymásolatban megrendelhetők a Művelődési Házban, az illusztrációkkal kapcsolatos adatokról ugyanitt adunk részletes tájékoztatást. 
3. Irodalom témakörben bármely műfajban, (tavasz témával) maximált terjedelemmel, (lírai műveknél legfeljebb 3 vers (maximum 2 oldal), prózában legfeljebb 5 oldal) jeligésen lehet nevezni. 
Az alkotásra csak jeligét és életkort kérünk írni, külön lezárt borítékban pedig kérjük az író nevét, címét, telefonszámát, (a borítékon kívül szerepeljen a jelige!). 
Beadott pályázatokat csak gépelve tudjuk elfogadni! 
4. Előadóművészeti ágban az idén is várjuk jelentkezését minden színpadhoz vonzódó, szereplésre vágyó embernek, kortól, műfajtól függetlenül! Szükség esetén selejtezők megrendezése után a bemutató az elmúlt évekhez hasonlóan május 1-jén lesz, s innen kerül a győztes előadók műsorszámaiból létrehozott műsor a falunapok programjába.
5. Népdal-éneklő versenyre várjuk a szólóban vagy körben éneklő gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket! 
Bárki nevezhet, aki szereti és szívesen énekli az eredeti magyar népdalkincs anyagát.
Versenyre fel! Várjuk a jelentkezőket!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató