Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegváriak fantasztikus eredményei

1 822

Úgy látszik a tavaszi megújulás sok emberre volt hatással, sok emberben indította el az alkotó kedvet, fejlesztette ki a hasznos energiát. 
Az elmúlt időszakban nagyszerű eredményeket értek el szegváriak az élet különböző területein. 
Kun Rezső festőművész tanítványai egyenesen Szlovákiába, Rimaszombatra küldték el munkáikat a Csemadok által rendezett képzőművészeti és irodalmi versenyre. 
Levendovics Edina 2. osztályos gimnazista tájképeit rendkívül kedvezően fogadta az ottani zsűri. A legszebb képnek járó 1. helyet neki adták. 
Berkecz Zsanett 3. osztályos középiskolás tanuló klasszikus portréja 3. helyezést ért el. Ő már sokadszor vett részt képzőművészeti pályázaton, versenyen, igen eredményesen. Munkái mindig megkapják a legtöbb pontot. Legutóbb Debrecenben vett részt ilyen pályázaton. 
A kisebbek közül Gila Virág 6. osztályos tanuló saját korosztályában tájképeivel 2. helyezést ért el. 
Nagyon figyelemre méltó eredmény, amit elértek. Mindannyian örülünk neki, hiszen községünk hírnevét öregbítették, elvitték Szegvár nevét külföldre is. Mindhárom fiatal a szegvári Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola tanulói.
Lapzártakor kaptam a hírt, hogy a Csongrád városi irodalmi pályázaton négy szegvári is szerepelt, pontosabban négyen adtak be pályázatot. A harminc éven felüliek kategóriájában Nagy Sándorné művelődés-szervező novellája 1. helyezést ért el, Holozsai Albert novellája pedig 2. helyezést. 
Az iskolás korúak csoportjában Landler Alexandra 6. osztályos tanuló pályázatára különdíjat kapott. A kiváló eredményeket pénzjutalommal is honorálta a bíráló bizottság. 
Szinte bámulatos ez az eredmény! A tavalyi “Én ezt tudom” helyi pályázat felkorbácsolta az emberek fantáziáját, előhozta a tehetségeket. Még nem teljes a névsor, de szaporodnak az irodalmárok, képzőművészek, sorakoznak a bemutatkozáshoz. Folytatni kell a “Ki Mit Tud – szerű” tehetségkutató rendezvényeket, hátha megtaláljuk az igazgyöngyöt.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató