Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A szegvári mozgáskorlátozottak életéből

1 795

2003 év a fogyatékossággal élők Európai éve. 
Ez alkalomból a szegvári mozgáskorlátozottak csoportja szeretne egy képeslap kiállítást rendezni, a szegvári Művelődési Házban. Ehhez kérjük a szegvári lakosok segítségét, mert a képeslapok nem nagyon akarnak: szaporodni. Akinek van esetleg összegyűjtött felesleges régi és újabb képeslapja és nem sajnálja, és szívesen ideadná nekünk, egy jó és szép cél érdekében, legyen szíves ezen lapokat eljuttatni hozzánk Leadni Mihály Klára csoporttitkárnál, Mindszenti út 58 címen, vagy a Művelődési Házban, vagy a Községi Könyvtárban. Kiállításunkból szeretnénk ha később vándor kiállítás lenne. A megye más mozgáskorlátozott csoportjai is megtekinthetnék, és saját képeslap anyagukkal bővítenék. Így egyre több képeslap kerülne hozzánk vissza remélhetőleg év végére. Ezután az anyagot felajánlanánk a MEOSZ-nak, ők bizonyára találnának ennek megfelelő és állandó helyet.
Teljesen mindegy, hogy milyen képeslap. Lehet karácsonyi, húsvéti, újévi, tájképes, fekete-fehér és színes. 
Minden összeadott képeslapot előre is nagyon megköszönünk. 
A kiállításunkra mindenkit szeretettel várunk, egy későbbi időpontban a szegvári Művelődési Házba
Minden mozgáskorlátozott és fogyatékos szegvári lakost vár a csoportunk. Néhány nagyon hasznos gyógyászati segédeszközzel rendelkezünk, melyet minden csoporttag használhat.
Aki úgy érzi tagja akar lenni ennek a kis csoportnak szeretettel várjuk a művelődési házba, minden hónap utolsó csütörtökön délután 16 órakor.
Mihály Klára, a szegvári mozgáskorlátozottak csoporttitkára.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató