Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Évzáró a focistáknál

2 952

A Labdarúgó Szakosztály megyei II. o. és ifjúsági csapata tagjai részére 2003. évi záró megbeszélést tartott a sportklub, december 27-én. 
Ezen a délutánon értékelték a 2003. évi bajnokság őszi idényének eredményeit és meghatározták a legfontosabb feladatokat a tavaszi jó szereplés érdekében. 
Széchényi András az ifjúsági csapat edzője elmondta, hogy a 14 mérkőzésből 13-at megnyert és egyet döntetlennel zárt a csapat. Az edzés látogatottságát elfogadhatónak értékelte. Kihangsúlyozta, hogy jó a csapatszellem, de taktikailag még fejlődni kell. Első helyen végzett a csapat, Fazekas Lajos lett a házi gólkirály. A sportklub új mezt vásárolt a focistáknak.
Vadász Béla a felnőtt csapat eredményét gyengének értékelte. Ők a 15. helyen zárták az évet. Elmondta, hogy az edzések látogatottsága kívánni valót hagy maga után. Ezen kell változtatni, a védelmet meg kell erősíteni. Minden esély megvan a középmezőnyben végezni – fejezte be értékelését az edző. 
Kis János utánpótlás-vezető elmondta, hogy a gyerekek a Bozsik programban edzenek Vigh János vezetésével. Az utánpótlás nevelés jó. Szülői összefogással mezt vásároltak.
Az edzők egymásnak segítenek a munkában. Kádár György megköszönte a sportolók, az edzők, a sporttársak, a rendezők munkáját. Elmondta, hogy edzőpálya megépítését szorgalmazza az önkormányzat. Tavasszal megkezdődnek a munkák. 2005-ben lehet igénybe venni. Az elnök úr megköszönte a szponzorok segítségét is. A 2003-as évben nagyban hozzájárult a sportklub szakosztályainak működéséhez, az önkormányzat, a Vállalkozók Bizottsága, a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezet és a Puskin Tej Kft. 
A további összefogás, segítségnyújtás és felkészülés reményében kívánt minden jót a 2004-es esztendőben.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató