Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Megmutatnám minden vendégemnek…

598

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


– a Hunyadi J. u. 26, 29, 52, 54. szám előtti, valamint a Kontra utca 23, 29, 33, 58, 65-ös számú házak előtti utcarészleteket, mert szép, virágos, gondozott valamennyi.
Egyelőre csak ebben a két utcában nézelődtem kritikus szemmel. Tervezem megkeresni több utcában is a szépen gondozott, virágos házelőket. 
Ezeket az utcafrontokat szívesen megmutatom a faluba látogató vendégeimnek, legközelebb egy szegedi nyugdíjas csoport látogat hozzánk a Falumúzeumba, ahonnan a Hunyadi és a Kontra utcán megyünk ki a szélmalomhoz. A nézelődés közben a népi építészeti emlékeket szoktam bemutatni, no meg a gondozott előkerteket. Ezeket nem is nagyon kell mutogatni, hiszen a gyönyörű virág vonzza a szemet.
A Kontra utcában látottak példaértékűek. Csakhogy nem csak ez az öt ház van abban az utcában, hanem sokkal több! És bizony nem mindegyiknek ilyen gondozott az előkertje, pedig azokat is látja az arra járó.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató