Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Programajánlás nyárra

520

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Munkatársi és baráti körben köztudott, hogy nagyon szeretek utazni. Éppen ezért örömmel fogadtam a badacsonytomaji önkormányzat meghívását a húsvét utáni hétvégére, hogy arról beszélgessünk, hogyan lehetne föllendíteni a turizmust pedagógus berkekben is. 
Nagyon kedvesen fogadtak, maximális vendéglátást biztosítva, amely a szombat délutáni előadásokban és a vasárnap délelőtti buszos Badacsony körüli kirándulásban csúcsosodott ki. 
A közbeeső időt a gasztronómiai és borkultúra bemutatása töltötte ki.
Igazán mindent bevetettek, hogy kedvet csináljanak hazánk e gyönyörű darabkájához, ahol ott tündöklik a tó, magasodnak a hegyek, épülnek, szépülnek a nyaralók és a műemlékek. Minket, akik ott összegyűltünk, elbűvöltek a lehetőségek, és ezt a varázslatot szeretnem ajánlani Önöknek is, akik még nem döntöttek nyári programjukról. A Kisfaludy házban és Szegedi Róza házában a történelem, irodalom az ételt-italt ízesebbé teszi, a környék látnivalói hűvösebb napokra biztosítanak kellemes időtöltést, de nem lebecsülendő az sem, hogy aki 3 vendégéjszakánál többet tölt ott, 10% kedvezményt kap minden vendéglőben egy kártya felmutatásával, a strand pedig ingyenes ezeknek a vendégeknek.
Tudom, hogy Horvátország, Görögország neve szebben cseng a nyaralási célok közt, de aki meg akarja ismerni hazáját, szánjon rá egy hetet, járja be Badacsony, Szigliget csodás vidékeit, és gazdagabb lesz rengeteg rengeteg élménnyel. Keressék az Interneten, van saját honlapja az önkormányzatnak, de ha nem boldogulnak, szívesen adok felvilágosítást, szóróanyagot róla.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató