Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Találtam egy gyöngyszemet…

584

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Bizony régen volt, amikor ebben a rovatban írásom jelent meg. Ez annak köszönhető, hogy nem jutott hozzám olyan információ, amit megírhattam volna. No meg a gyöngyszemek sem teremnek úton, útfélen.
Tulajdonképpen mindegy, hogy hogyan, de találtam egy gyöngyszemet! 
Most Balázsi Irén újságíró kollegámnak köszönhető, hogy megtaláltam Páhi Szilvia (Kocych Jánosné.) Ady Endre utcai lakost, aki három hónappal korábban kapta meg a szakmunkás bizonyítványát, mint társai a Zsoldos Ferenc Ipari Szakközépiskola élelmiszer- és vegyi áru kereskedelmi tagozatán. Három hónappal korábban szabadult fel és ennyivel korábban állhatott munkába. Április óta a főtéri ABC-ben dolgozik Szentesen. Mindez annak eredményeként valósulhatott meg, hogy a Szakma kiváló tanulója nevű versenyen kiemelkedő eredményt ért el. Erről a versenyről tudni kell, igen magas szintű elméleti és gyakorlati ismereteket követel meg a versenyzőtől. Az országos szinten benevezett 200 szakmunkástanulóból 21-en jutottak az országos döntőbe, köztük Szilvia is. A szorgalmas, szerény és jó logikai készséggel rendelkező fiatalasszony még a férjét is bevonta a felkészülésbe, nem csak tanárai segítették a jó eredmény elérésében. Igaz nem Szegváron kamatoztatja a tanultakat, azonban eredményével lakóhelye hírnevét öregbíti. Gratulálunk sikeréhez, kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel!
Ha Szegvár egy ékszerdoboz Csongrád megyében, akkor Páhi Szilvia egy gyöngyszem benne.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató