Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A topolyai testvérek

524

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Pólyáné Téli Éva az osztályfőnökünk, már sok országot bejárt. Ezek közé tartozik Szerbia-Montenegro is, ahonnan testvérosztályt szereztünk.
Április 6-án mi mentünk el hozzájuk Topolyára, ahol szerintem mindenki jól érezte magát, és olyan jó benyomást tettek ránk, hogy a fiúk elfelejtették, hogy ők valójában rosszak. Izgalmas programokat szerveztek és az ellátás is bőséges volt.
Fájdalmas búcsút vettünk tőlük, de megígérték, május 20-án el fognak jönni. Ez így is volt. Nagyon készültünk rá, de nem csak mi, az egész falu: a Polgármesterasszony, a Babaház, Lajos bácsi, a szakácsok és még sorolhatnám. A legélvezetesebb számukra és nekünk is a ligeti strand volt Szentesen. Jól összebarátkoztunk, bár mi egy sportos osztály vagyunk, ők inkább sportból a C kategóriába tartoznak. Lusták, de kedvesek és barátságosak. Attól, hogy más országban élnek, 99,9%-ban a magyar szokással, kultúrával egyezik a viselkedésük.
Szeretnénk újra ellátogatni hozzájuk, vagy vendégül látni őket. Megismerkedtünk egy másik országgal, vele együtt új barátokkal.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató