Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Nem becsüljük értékeinket?

1 438

Többeknek szemet szúrt, hogy május 1-jén nem lobogtak a villanyoszlopokon nemzeti színű zászlók. 
Nem tudjuk mi volt az oka.
Az viszont kiderült, hogy legutóbb március 15-én 200 darab kis zászló díszítette a falu főutcájának egy részét. Az ünnep elmúltával azonban már csak 180 darabot tudtak leszedni a tartókból. Vajon kiknek volt rá szüksége?
Időnként a Polgármesteri Hivatal arra hivatott emberei kitisztítják a falu központjában lévő szökőkutat. Erre azért van szükség, mert sajnos szemetes. Hogy mi minden van benne? A legutóbbi tisztításkor előkerült belőle: érintetlen iskolatej, sörös- és üdítős flakonok, kaviccsal teli zokni, amellyel remekül lehet a szökőkút kelyhére célba dobni. 
Ezenkívül néhány tíz forintost és egyéb aprópénzt is kihalásztak a vízből a takarítók, aminek egy takarékperselyt rendszeresítettek, amiben gyűjteni fogják a beledobált aprópénzt. Az így összegyűlt pénzt a megrongált díszkút javítására fogják fordítani. Hát csak rajta, elég nagy a kút medencéje!
Ne tegyük tönkre szemeteléssel a hűs fák alatt pihenők, és a szökőkút mellett játszó gyerekek örömét!
Egyre több a közterületen színesen nyíló virág. Sajnos sok helyen kiszedték a virágágyásokból a frissen ültetett palántákat. Vajon az illető saját háza előtt díszlik ez a kiszedett virág? Vagy csak valahol az árok szélén szárad?
Ha már valaki nem tesz környezete szépítéséért, akkor ne tegyen ellene sem. 
Becsüljük meg mások munkáját!

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató