Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Könyvtári hírek

694

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Dr. Szeri Ilona, Szegvár díszpolgára, ajándékaként a Britannica Hungarica általános nagylexikon sorozattal gazdagodott könyvtárunk állománya.
A kötetek megalapozott, széles körű ismereteket nyújtanak az olvasóknak, nagyon szép kivitelezéssel, bőr kötéssel, négy színnyomással, arany élmetszéssel készültek. Kötetenként kb. 800 oldal terjedelműek.
Nagy öröm számunkra, hogy látogatóinknak ilyen színvonalas, hasznos Fitz József könyvdíjjal (magyar könyvtárosok nívódíja) is elismert köteteket kínálhatunk.
A könyvek használói és a könyvtárosok nevében nagyon hálásan köszönjük Dr. Szeri Ilonának a gyönyörű 18 kötetet.
Lezárult az Összefogás a könyvtárakért programsorozatunk.
Óvódások, általános iskolások a foglalkozások során közelebbről megismerkedhettek könyvtárunkkal, szolgáltatásainkkal. Kedvet kaptak a gyakoribb könyvtárlátogatásra, valamint több új beiratkozónk is volt. 
Bagyinszki Zoltán előadásán nagy szép fotókon láthattuk a történelmi Magyarország építészeti emlékeit különböző művészeti korokon végigvezetve. 
Péter & Pan előadóművészek zenés előadását a gyerekek szinte elvarázsolva hallgatták végig, illetve közös énekléssel élvezték a vidám műsort.
A mindennapra egy kérdés lelkes résztvevőit az utolsó feladat megfejtésekor kis ajándékkal jutalmaztuk.
Nagy sikere volt Kulbert György faszobrász mini kiállításának. Gyuri pályája kezdetén könyvtárunkban állított ki először néhány darabot faragásaiból. A kiállított darabok: Virágidő, Pihenő juhász, Pillangók II., Öreg, Erdőidő és a Kulbert-tál átfogó képet nyújtottak munkásságáról. Örülünk, hogy bemutathattuk régi és újabb műveit. Sok sikert, további kitartást és elhivatottságot kívánunk alkotó munkájához.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató