Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Diákvilág

2 100

Az előző tanévben Apáczai-díjat nyert a Dobbantó Néptáncegyüttesről írt dolgozatára Lehoczky Annamária. Október 23-án a hagyományokhoz híven facsemetét ültetett el a központi iskola udvarán.
A november is programokban és élményekben gazdagon telt el.
A 3. osztályosok Szentesen a Tóth József Színházban meseelőadáson vettek részt.
A Szentes városi mesemondó versenyen Gémes Anett III. (felkészítő nevelő: Ternainé Kovács Anna), Fejős Máté IV. (Felkészítő nevelő: Paczukné Fekete Nagy Irén) és Katona Kiss Dániel (Felkészítő nevelő: Búza Anett) V. helyezést ért el. Gémes Anett a megyei versenyen is sikeresen szerepelt.
Gratulálunk valamennyiüknek.
November végén egyházi szavalóversenyen vett részt Szentesen Fejős Máté 3. osztályos tanuló és Kovács Margit 4. osztályos tanuló. Máté 2. helyen végzett, Margitka is szépen szerepelt. Gratulálunk nekik.
November 13-án jótékonysági bált rendezett az általános iskola tanári kara. Köszönjük az iskolavezetés, a pedagógusok, a technikai dolgozók, a műsorban közreműködők, valamint mindazok munkáját, akik részt vettek az előkészületekben, a rendezvény megszervezésében és lebonyolításában.
Milyen programok lesznek decemberben?
1-én 14 órakor Szentesen a 100 Folk Celsius együttes koncertjén vesznek rész diákjaink.
7-én 14 órakor a Vöröskereszt szervezésében Mikulás ünnepségre kerül sor. Erre az előadásra iskolánkból 20 tanuló megy.
December 8-án rendezi meg iskolánk a mesevetélkedő I. fordulóját. Több csapat is benevezett erre a megmérettetésre.
9-én 17 órakor a Szentes Városi Sportcsarnokban a Cirkusz Varieté gálaműsorára kerül sor. A 2 órás műsor végén Mikulás köszönti a gyerekeket.
17-én Suli-bulit rendezünk diákjainknak. Szép karácsonyi műsorral várjuk a gyermekeket, szülőket.
Az idén is megrendezésre kerül Szegeden a nagy megyei karácsonyi ünnepség. December 9-én (vasárnap) iskolánkból 50 fő vesz rést ezen a színvonalas ünnepségen.
Kedves Olvasók!
Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag újesztendőt kívánok mindenkinek magam és az általános iskolai dolgozók nevében.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató