Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A Művelődési Ház 2005. márciusi programja

1 714

– Április 5.: Kultúrapártolók köre
– Április 9-én 17 órakor: Üllés község kulturális műsorral „szomszédol „ nálunk. A belépés díjtalan. Kérjük, hogy jöjjön el Ön is!
– Április 12. 16 óra: költészet napi szavalóverseny
– Április 16. 17 óra: a Szép Öregkor Nyugdíjas klub tavasz bálja
– Április 16. 10 óra: Játszó klub
– Április 16.: Hétköznapok fotókiállítás vándorol Mindszentre
– Április 24. 17 óra: a nyolcadikosok hagyományos vizsgabálja
– Április 24.: bevásárló út indul Szabadkára
– Április 30. 14.30órakor: színházbusz Budapestre az Operaház fantomja című musical megtekintésére
– Április 30 – május 1.: ünnepi program.- Meghívó az „Én ezt tudom” szegvári és Szegvár környéki amatő alkotók II. bemutatkozása 5. kiállításának megnyitójára 2005. április 9-én 16.30 órára a Művelődési Ház Napfény Galériájába. Bemutatkozik: Dr. Apró Ferencné, Nagyné Szabó Ili, K. Szabóné Licsicsányi Rózsa, Rónyai Ágnes, Török Imréné, Fodor Julianna, Piti Enikő és ifj. Török Imre. Önt is szeretettel várjuk.

– A Szegedi Szabadtéri Játékok előadásaira jegy rendelhető. Ebben az esztendőben is igény szerint szervezünk buszos színházlátogatást. Csoportot szervezünk a Rómeó és Júlia című musical megtekintésére augusztus 13-án. A jegy ára: 2500 Ft.. Jelentkezni a jegy árának befizetésével lehet..

– A Fővárosi Operettszínházban a Rómeó és Júlia című francia eredetű musical megtekintésére indítunk várhatóan októberben utat. Érdeklődni és jelentkezni a Művelődési Házban lehet.

– Színjátszó felnőttek figyelem!
Nagy sikerrel mutatkozott be Mindszenten a Tisza Művelődési Házban a Felnőtt Színjátszó kör. Móricz Zsigmond darabjait tekinthette meg a mindszenti és a kultúrapártoló szegvári közönség. A foglalkozásokat heti rendszerességgel hétfőn 19 órakor a Művelődési Házban tartják.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 
Érdeklődjenek személyesen, vagy a (63)364-816-os telefonon, mely most üzenetrögzítőként és fax-készülékként is működik. A Művelődési Ház e-mail címe: szegvarekimuv@freemail.hu

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató