Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Május elsejéről

2 097

Szegvár Nagyközség Önkormányzata, Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága a Művelődési Házzal közösen az idén is felvállalta a május 1-i programok megszervezését.
Már április 30-án este a csanyteleki Antal Adrián zenekara húzta a talpalávalót. Sajnos nem sokan jöttek el szórakozni, de azok akik ott voltak jól érezték magukat. Programszervező: Bucsányi László volt.
Május 1-én délelőtt a Cápamesét vetítették a moziban. Örömmel fogadták a filmet a gyerekek. Programszervező volt: Bugyi László.
Délután elkezdődtek a sportversenyek: asztalitenisz, darts, kispályás labdarúgás kategóriákban. Többen beneveztek a versenyekre. Köszönjük Piros Attila és Bugyi Csaba szervező munkáját. 
A családi játszóházban sok kis apróság részt vett. Felléptek a Durbincs bábcsoport tagjai és a kis színjátszók. Aranyos kis előadásokat láthattunk tőlük. Köszönet érte! A programokat Kovács Ildikó szervezte.
A Vármegyeházán bemutatkoztak az „Én ezt tudom” szegvári és Szegvár környéki amatőr alkotók versenyének győztesei és a zsűri tagjai Bíró Jenő festő és Krasznai János szobrászművész. 24 tehetséges művész mutatkozott be szebbnél szebb alkotásokkal. Csodáltuk és gyönyörködtünk a kiállított művekben. Köszönjük a szentesi Bárdos Lajos Vegyeskar fellépését. Örültünk, hogy Nagy János karnagy úr és az énekkar megtisztelték rendezvényünket. Ugyanúgy köszönet illeti a Gömb együttes tagjait is, valamint Vigh-Molnár Henriett népdalénekest is. Kellemes perceket szereztek nekünk, hallgatóknak.
Köszönjük mindazok munkáját, akik segítettek e program sikeres megvalósításában. Nagyon sok érdeklődő megfordult ezen a délutánon a Vármegyeházán. Programfelelős volt: Nagy Sándorné és a Művelődési Ház dolgozói.
Este a felnőtt színjátszók szórakoztatták a nagyérdemű közönséget. Móricz Zsigmond népi komédiáit adták elő az amatőr művészek. Csodálatos egy órában volt részünk. Kitűnő hangulat és vidámság jellemezte az előadásukat. Köszönjük nekik! Programszervező volt: Nagy Sándorné.
Az egész délutáni sportversenyek eredményhirdetésére ezek után került sor. Több fiatal részesült oklevélben, éremben, kupában. Reméljük mindnyájan megtartják a jövőben is a sport iránti szeretetüket, elkötelezettségüket. Programfelelős volt: Bugyi Csaba, Lukács Istvánné.
Minden jó, ha jó a vége! Következett a Seres Formáció kitűnő hangulatú bálja. Mi, akik ott voltunk nem tudtunk betelni a gyors temperamentumú zenéjükkel. A közönség élvezte a zenekar fergeteges bemutatóját. Éjfélig több mint 4 órán át szórakoztattak bennünket. Köszönet érte! További sikereket kívánunk nekik! Programszervező: Kovács Ildikó, Lukács Istvánné.
Köszönjük mindazok munkáját, akik segítették a május 1-i programok sikeres megvalósulását. Köszönjük a Polgármesteri Hivatal anyagi támogatását.
Köszönjük, hogy velünk tartottak!
Lukács Istvánné bizottsági elnök

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató