Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Máltai hírek

1 914

A Máltai Szeretetszolgálat nyitva tartása minden hónap utolsó csütörtökén 8 – 17 óráig. A Katolikus Kör épületében Szegvár Hunyadi utca 13. Sürgős esetben elérhető Nagy Mihályné, Szegvár Hunyadi János u. 17. Telefon: (63) 364-821; Érdi Lászlóné, Szegvár Dr. Bartucz L. u. 14. Telefon: (70)6311-604. 
Június 28-án erdélyi gyerekeket láttunk vendégül, bemutattuk a szegvári Katolikus Templomot. A templom történetéről Piti Magdolna beszélt, a gyerekek nagyon szép énekeket énekeltek a templom bemutatása után. Majd meglátogattuk a Falumúzeumot Bihari Feri bácsi és felesége nagy szeretettel beszélt a régi emlékekről. Ezt követően a babaházba tettünk látogatást Antal Péterné Gyöngyike sok örömmel és szeretettel beszélt az összegyűjtött szép babákról és mackóvárosról. A gyerekek csillogó szemekkel nézték a sok szép játékokat. Ebéd után beszélgetés és vetélkedőre való felkészülés után, elbúcsúztunk vendégeinktől. Nagyon örültünk sok örömet szerezhettünk a gyerekek számára. Megköszönöm a segítségét az ebéd elkészítésében Csatordainé Marika néninek, Mihály Károlynénak, Lekrincki Bélánénak, a finom süteményeket Tóth Lászlónénak, Tóth Ferencnének, Nagy Mihálynénak és id. Nagy Mihálynénak. Isten áldja meg segítő kezeiket, szeretetüket a testvéreik iránt.
2005. szeptember 4-én kézimunka szakkör kiállítás lesz a Katolikus Kör épületében reggel 9 – 15 óráig. Láthatóak lesznek a kézimunka szakkör munkái és régi kézimunkák. Sok szeretettel várunk mindenkit, akik szeretnék megtekinteni munkáikat.
Szeptember 27-én 18 órai kezdettel Máltai Szentmise lesz a Máltai Szeretetszolgálat és a Karitász csoport gondozottaiért és tagjaikért.
Eredményes munkát kívánunk és jó egészséget önnek és szeretteinek a Máltai Szeretetszolgálat Szegvári Csoportja.

- Szegvár Online hirdetés -

Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató