Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Internet-függők leszünk

1 545

Nézek egy filmet a TV-ben, a nagymama mást sem csinál mint a netet böngészi, csetel. Pedig az igen elfoglalt lánya gyermekére kellene vigyázni. Nem tud szabadulni, a világháló fogva tartja. Lassan ezt tesszük mi is, volt „Mami-Papi” tanfolyamosok. Várjuk a hétfő 17 órát. Gyülekszünk az iskolai folyósón. Megyünk az IC-be. Már szó-viccet is hallok. IC-be, de nem IC-vel. Ami azt jelenti Internet Clubba, de nem Inter-Cityvel. 
Alig várjuk, hogy beléphessünk a levelező rovatba. Ma a mobiltelefonok korszakában mégis csak jó levelet kapni, és levelet írni. Gyermekeink képeit, üzeneteit olvasgatni, nézegetni. Emmának a fia hangos karácsonyi lapot küldött. Mindenki látni akarja. De a kép nem akar megjelenni a monitoron, és a hang is hiányzik. A hangot beállítom de a kép hiányzik. Mariannt kell segítségül hívni. Csodálatos! Mozog rajta a Télapó és szól a karácsonyi zene. Én már itthon készülök, egy flopit viszek magammal, hátha le tudok valami szépet menteni. 
Próbáljuk a képeslapot, nem engedi. Erzsike szép karácsonyi lapokra bukkan. Megpróbálja saját címére elküldeni, fél a kudarctól hátha másnak küldi nem sikerül. Tanárunk Vigh Attila erre nem tanított meg a tanfolyam alatt. Csak említette, hogy ilyen is van. Csatolt fájl-nak nevezik. Kaptunk ugyan róla ismertetőt. Most ennek a leírásnak az alapján próbálkozunk. Rózsika megjegyzi húsvétra már biztosan menni fog az üdvözlőlap küldés. A levelezésnek érezzük a régi meghittségét. Levelet kapni jó. Van benne valami személyes kapcsolat, kis nosztalgia. 
Még mindig nagyon népszerű Szegvár honlapja. Ide szinte mindenki ellátogat. Bármilyes sokszor nézem olvasom én is találok újabb és újabb még ismeretlen oldalakat. Játékokat keresek, regisztrálok, megfejtéseket írok be. Nyerni akarok. A rajz menübe képet rajzolok. Itt küldöm minden kedves olvasónak. Sikeres, Boldog, Békés, Eredményekben gazdag, Új esztendőt kívánok. Mi IC tagok már csak 2006-ban találkozunk.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató