Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvár Nagyközség Polgármesterétől…

2 064

Tisztelt Polgártársak!
Az alábbiakban tájékoztatom Önöket az alábbiakról:
– Szentes Városi Önkormányzat Városellátó Intézménye értesíti a tisztelt lakosságot, hogy 2006. tavaszán a lomtalanítás az alábbiak szerint alakul Szegváron:
A lakosság a megjelölt napon reggel 7óra 30 percig helyezheti ki az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon a háztartásban keletkezett lomot, azaz a feleslegessé vált használati tárgyakat, bútort, háztartási eszközt. 
A nagy darabos lomok (pl. TV-készülék, egyéb készülék, bútorok)darabonként, a kisebb méretű anyagok (feleslegesé vált rongy, papír, műanyag) a hatékonyabb elszállítás és a szétszóródás megakadályozása érdekében kizárólag bezsákolva, kötegelve kerülnek elszállításra.
Nem tartozik a lomtalanítás körébe, így nem kerül elszállításra a törmelék, salak, trágya, növényi maradványok, szalma, fólia.
A szolgáltató egy helyről csak egyszer tudja elvinni a kirakott lomot.
Mindannyiunk érdekében előre is köszönjük közreműködésüket! 
Amennyiben észrevétele van, megteheti a Városellátó Intézmény Irodájában (Szentes, Kossuth tér 6., telefon: (63)400-179)
A lom elszállítása a megjelölt napon, fennakadás esetén a következő napon történik. 
2006. május 2. (kedd):
– Szegvár Öregfalu Szentesi úton Szentes felé haladva bal oldal ( pl. Templom u., Rozmaring u., Kontra u., stb.)
– 2006. május 3. (szerda)
Szegvár Újfalu Mindszent felé haladva jobb oldal ( pl. Rákóczi u., Arany J. u. Táncsics u., Kórógyszentgyörgy u., stb.)
– 2006. május 4. (csütörtök) 
Szegvár Újfalu Mindszent felé haladva bal oldal ( pl. Szabadságharcos u., Dr. Bartucz L. u., Alkotmány u., stb.) Réti telep ( Tiszai u., Az E. u., József A. u., Kurca u.) Szegvár, Öregfalu Szentesi út Szentes felé haladva jobb oldal ( pl. Kórógy u. a Dózsa Gy. u-n túl is, Kossuth u., Petőfi u., stb.) 
Kérjük Önöket, hogy az elszállítandó lomot csak az elszállítás reggelén (esetleg az azt megelőző estén) helyezzék ki az ingatlanok előtti közterületre, így tudjuk a guberálással járó szétszóródást megakadályozni!
Szegvár, 2006. április 25.

Szenczi Sándorné polgármester

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató