Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

25598 látogatás honlapunkon áprilisban – Köszönjük!

1 232

Rekord számú látogatást regisztráltunk honlapunkon a múlt hónapban. Számlálónk április 1-jén 0 órakor 154684-et mutatott, május elsején 0 órakor pedig 180282-n állt. A kettő szám közötti különbözet: 25598Ennyi látogatás volt áprilisban.
Áprilisban sok eseményről számoltunk be hírportálunkon. Bemutatkoztak a Parlamenti Választásokon induló képviselő-jelöltek. Április 1-jén – a humor, a tréfa napja alkalmából – külön fotóalbumot készítettünk az elmúlt négy év humoros képeiből, választási álplakátokat jelentettünk meg. Rengetegen látták a képeket. A választások kampánycsendjének idején (április 7-én 21 órától április 9-én 19 óráig) szegvári fotósok képeiből összeállított diaporáma bemutatót lehetett megtekinteni. (A 46 óra alatt ezt 4153-an látták!) A választási eredményekről a legpontosabban és legelsőként mi számoltunk be. (A választások éjszakáján, vasárnap 19 órától hétfő éjjel 2 óráig 3085-en voltak honlapunkon!) Folyamatosan beszámoltunk az árvízi helyzetről, sok kép jelent meg a szegvári, mártélyi, szegedi Tisza-szakaszáról. 
Köszönjük Tisztelt Olvasóinknak, hogy ilyen sokan látogattak el honlapunkra! Bátran kijelenthetjük, hogy honlapunk a legnagyobb szegvári média. A többi helyi médiának esélye sincs ilyen szép látogatottsági, olvasottsági, nézettségi adatokra.
Továbbra is várjuk azon személyek jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek a Szegvár OnLine híreinek szerkesztéséhez!

Hónapokra lebontott látogatottsági adatok
Szólj hozzá!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató