Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Diákvilág

2 185

Kedves Olvasó!
A november hónap is programokban és élményekben gazdagon telt el. Az első osztályosok Szentesen voltak színházban, egy szép bábelőadást láthattak.
Megrendeztük az alsó tagozatban a mesemondó versenyt. A következő eredmények születtek:
1-2. osztály:
– 1. helyezett: Szabó Diána (2. a) 
Felkészítő nevelő: Vassné Agócs Ilona
– 2. helyezett: Pallai Boglárka (1. b)
Felkészítő nevelő: Ternainé Kovács Anna 
– 3. helyezett: Bihari Rebeka (2. a) 
Felkészítő nevelő: Vassné Agócs Ilona
– 3-4. osztály:
– 1. helyezett: Katona Kiss Dániel (4. o.) 
Felkészítő nevelő: Bereczkiné Buza Anett
– 2. helyezett: Joó Vivien (4. o.)
Felkészítő nevelő: Laskovicsné Ágoston Sarolta
– 3. helyezett: Bacsa Renáta, Halmai Nikolett (3. b)
Felkészítő nevelő: Dr. Lehoczkyné Kehrer Anikó
Gratulálunk!

Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesíró verseny területi fordulóján résztvevő tanulók:
– 5. osztály: Bozó Fanni 14. helyezés, felkészítő nevelő: Mészáros Réka, Gajda Orsolya 15. helyezés, felkészítő nevelő: Rozgonyiné Szabó Mária.
– 6. osztály: Vígh Ádám 12. helyezés, felkészítő nevelő Balogh Ágnes, Pölös Evelin 10. helyezés, felkészítő nevelő Mészáros Réka.
– 7. osztály: Vígh Bálint 13. helyezés, felkészítő nevelő Balogh Ágnes, Rehák Réka 9. helyezés, felkészítő nevelő Rozgonyiné Szabó Mária.
– 8. osztály: Bozó Vivien 18. helyezés, felkészítő nevelő Mészáros Réka, Asztalos Tímea 21. helyezés, felkészítő nevelő Mészáros Réka.
Gratulálunk valamennyiüknek!

A jótékonysági bálról

A Forray Máté Általános Iskola hagyományaihoz tartozik, hogy ősszel jótékonysági bált szervez. Az idén november 18- ára esett a nagy nap. A Művelődési Ház nagytermét a pedagógusok az ősz jegyében díszítették fel. 
Tóth Lászlóné igazgatónő köszöntő szavai után következett a kulturális műsor melyet az iskola jelenlegi és volt diákjai adtak. Így fellépett a Dobbantó Néptánc Együttes, akik fergeteges műsort adtak, Kalamusz Kata szép verset szavalt, a Tini Nox tagjai gyönyörűen táncoltak és énekeltek, a Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskola modern táncosai is remekül táncoltak. Köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat. 
A vacsora kiválóan sikerült, köszönet érte Szabó Györgynek és Szabó Tibornak. A felszolgálásban a 8. osztályos tanulók közreműködtek. Köszönjük. Éjfélkor az algyői Parlandó ének együttes műsorát láthattuk, majd a tombolasorsolás után hajnalig szórakozhattunk. A Lézer Együttes remek hangulatot teremtett.
A jótékonysági bál megrendezéséhez sok anyagi és természetbeni segítséget kaptunk egyénektől és vállalkozóktól egyaránt, melyet ezúton szeretnénk megköszönni. Köszönjük a Művelődési Ház dolgozóinak a segítségét is.
A bál bevétele 260000 Ft lett. Ebből az összegből már vásárolunk játékeszközöket iskoláink udvarára. Legközelebb két év múlva találkozunk ilyen formában, mert akkorra tervezzük a következő jótékonysági bált.

Mit kínálunk decemberben?
– 21-én karácsonyi Suli-buli a Művelődési Házban
– 22-én karácsonyi hangverseny a Művelődési Házban és a templomban
– 22-én testvérosztályok karácsonya
– Gyermekkarácsony Szegeden
– A téli szünet 2006. december 23-tól 2007.január 2-ig tart.
Jó pihenést kívánunk!

Kedves Olvasók!
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Esztendőt kívánok mindenkinek a magam és a Forray Máté Általános Iskola dolgozói nevében: Lukács Istvánné

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató