Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A Művelődési Ház 2007. júniusi programjai

2 267

– Június 3-15. Vértes Judit: A tanító öröksége című könyve kapcsán elkészült kiállítás megtekinthető a Művelődési Ház Napfény Galériájában nyitva tartási időben. Előre bejelentkezés alapján a nyitva tartási időn kívül is fogadjuk vendégeinket.
– Június 9. Rákoscsaba vendége Szegvár. Bemutatkozás kulturális, gasztronómia és egyéb területen. A bemutatkozást Szegvár Nagyközség Önkormányzata támogatja.
– Június 9. 12 óra: Dorogi Zsuzsa a vendégünk. Hangjával gyógyít a spirituális hangterapeuta. Előre bejelentkezni a Művelődési Házban lehet. A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium támogatja.
– Június 11. Vendégünk a Kis Bálint Általános Iskola 1. osztálya Ismerkedés játékosan településünkkel.
– Június 18-22. Néptánc tábor.
– Június 23-30. Én ezt tudom alkotótábor a Kastélyban.Érdeklődni a Művelődési Házban lehet. A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium és a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.
– Június 24. Megyei Néptáncos és kézműves játszó nap Ópusztaszeren.
– Június 30. 10 éves a Durbincs Bábcsoport Bábos szakmai nap a műfaj jeles képviselőivel a CIVIL nap keretében.

Júliusi előzetes:

– Július 2-7. Zárva tartás.
– Július 6. 18 órakor Színházbusz indul a Szegedi Szabadtéri játékok Macskák című musicaljének megtekintésére.
– Július 8-13. Káva dráma tábor Mindszenten.
– Július 9-13. Tánc tábor (hastánc, modern tánc, kortárs tánc).
– Július 16-20. Ugri-Bugri játszótábor 6-12 évesek számára Dzsungel könyve keretjátékkal a Belevaló Klub tagjainak közreműködésével.
– Július 27-29. Közreműködés Taliándörögdön a Művészetek Völgyének rendezvénysorozatán Szegvár kulturális küldöttségében. Figyelem támogatókat keresünk!
– Augusztus 2-án színházbuszt szervezünk a Szegedi Szabadtéri Játékok Török Táncshow megtekintésére.
– Augusztus 3-10. Zárva tartás.
– Augusztus 11. Kirándulást szervezünk a Repülőnapra, Kecskemétre. Érdeklődni és jegyet rendelni a Művelődési Házban lehet. 
– Augusztus 21-25. Nemzetközi Alkotótábor.

Nyaraló programajánlatunk:

 Tengerparti nyaralás Horvátországban 2007. július 27 – augusztus 4-ig. Hotel Uvala Scott**- Kraljevica. A Krk-szigetre vezető híd lábánál, a szárazföld és a tengerszoros hegyoldalában található a több épületből álló szállodakomplexum. 20-100 m-re az apró kavicsos és betonos strandtól, domboldalon, lépcsőzetesen elrendezett épületekben találhatóak a szállodai szobák. A strand lépcsőkön közelíthető meg. Utazás: Légkondicionált luxusbusszal. Szállás: 2-3 ágyas (tus/WC-s) szobák. Légkondicionált szoba felár ellenében. Ellátás: Félpanzió (reggeli, vacsora) svédasztalos. 
Részvételi díj:
Felnőtt 170EU + 21000 Ft / fő 2 ágyas szobában.
Gyermek 2 éves korig ingyenes, étkezés és ágy nélkül. 
Gyermek 2-12 év között 2. ágyon 140 € + 20000 Ft / fő, 
Gyermek 2-12 év között 3. ágyon 115 € +20000 Ft / fő,
Gyermek 12 év felett 3. ágyon 140 € + 20000 Ft / fő,
Komfort felár: 25 € / fő.
Ezek az árak tartalmazzák az útiköltséget, szállást, a félpanziós ellátást, idegenforgalmi adót és az utasbiztosítást. A fakultatív programok külön fizetendők: Kb. 65 € / fő. 
Szolgáltatások: központi étterem, kávézó élőzenével, ajándéküzlet, minimarket, biliárd, asztalitenisz, Vizi bicikli, napernyőbérlés a parton. Érdeklődni és jelentkezni lehet a (30)912-0976 telefonszámon (15 óra után), illetve a szegvarekimuv@freemail.hu címen. Jelentkezési határidő: 2007. június 30. (Foglaló: 21000 Ft / fő.) Fizetési határidő: 2007. július 10.

Gratulálunk a Durbincs Bábcsoportnak, akik 2007-ben megnyerték a Szegedi Bábfesztivált, s ezzel az eredménnyel eljutottak 2007. június 3-án Egerbe az Országos versenyre, ahol a neves szakemberekből álló zsűri bronzminősítéssel jutalmazta meg a Kondacs Mihályné Klári néni vezette csoportot. A 10 esztendeje működő csoport június 30-án szeretettel várja az érdeklődőket a Művelődési Házban megrendezésre kerülő bábos szakmai napra. Részletek a plakátokon.

A nyári Szegedi Szabadtéri játékokra még lehet jelentkezni a jegyárak befizetésével a művelődési házban (a Macskák című musical, a Rudolf című musical, a Marica grófnő című operett, a török tánc show, a Bánk bán című előadás).

Vegyék igénybe szolgáltatásainkat, rendezzék a Művelődési Házban családi eseményeiket. Igényeljék asztalainkat, székeinket rendezvényeikre!

A Művelődési Ház ÚJ nyitva tartása:

– Hétfő: 14- 20 óráig
– Kedd: 11-20 óráig
– Szerda: 14-20 óráig
– Csütörtök: 14-20 óráig
– Péntek: 14-20 óráig
– Szombat: 10-12 óráig.
– Vasárnap: 15-20 óráig

A hivatalos nyitva tartástól eltérni csak a Művelődési Ház munkatársaival egyeztetve lehet. Kérjük szíves megértését!
2006-ban – mint már bizonyára tudják – Teleház létesült a Művelődési Házban a Kurca-Völgye Egyesület és a Fiatal Gazdák Országos Szövetsége közreműködésével. Az eMagyarország pont bővült ki gépekkel és szolgáltatásokkal.
Érdeklődjön személyesen a lehetőségekről! Kérjük, hogy óvja a berendezéseket, s erre figyelmeztesse társait is! A Művelődési Ház nyitva tartási idejében vehetik igénybe szolgáltatásainkat!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 
Érdeklődjenek személyesen, vagy a (63)364-816-os telefonon, mely üzenetrögzítőként és fax-készülékként is működik. A Művelődési Ház e-mail címe: szegvarekimuv@freemail.hu 

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató