Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A falunapi fesztiválról

3 094

Szegvár Nagyközség Önkormányzata, a Képviselő-testület Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága az idén is felvállalta a falunapok megszervezését. A három és fél napos rendezvény augusztus 17-18-19-20-án bonyolódott le több helyszínen. Így a Kastélyban felállított színpadon, a Piactéren, a Művelődési Ház előtti téren, a Kurca folyónál és a sportpályán.

Augusztus 17 –én 17.30 órakor a Hasutasok c. film bemutatójára került sor a Kastély dísztermében. Előtte beszélgettünk Grecsó Krisztián forgatókönyv íróval. Nagy sikere volt a filmnek. A teltházas közönség élvezte a filmet. Köszönjük, hogy elfogadtad meghívásunkat Krisztián. További szép sikereket kívánunk.

Másnap 18-án a Falusias játékok vetélkedőre került sor. Derekegyház, Fábiánsebestyén, Szentes és Szegvár képviselő-testülete vett részt a versenyen. A mindszenti testületből is jelen voltak néhányan a többieknek a csatornázással kapcsolatosan elfoglaltságuk volt Mindszenten. Nagyon jó hangulatban telt el ez a délelőtt. Gémes László polgármester úr remek jó feladatokat talált ki, melyet valamennyien végrehajtottunk. Köszönjük, hogy immáron második alkalommal színesíti a falunapok programját ez a vetélkedő.

Délután 15-19 óráig bajnoki labdarúgó mérkőzésre került sor a futballpályán. A szegváriak megérdemelten arattak győzelmet Apátfalva csapata ellen. Köszönjük a Sport Klub szervezőmunkáját.

A Kastélyban Örök Pillanatok címmel Purgel Zoltán szegvári fotós első, önálló kiállításának megnyitójára került sor 16 órakor. A tárlatot megnyitotta Dr. Tóth Attila művészeti író. A Kastély zsúfolásig megtelt. Gratulálunk a kiváló fotókhoz. További szép sikereket kívánunk.

A Díszítőművész Szakkör 30 éves jubileumi kiállítása is remekül sikerült. Bovatsek Dezsőné Erzsike néni által vezetett csoport tagjai gyönyörű kézimunkáikat mutatták meg az érdeklődő közönségnek. A kiállítást megnyitotta Nagy Sándorné művelődésszervező. Kívánunk valamennyiüknek jó egészséget a további munkájukhoz.

Salkaházi Sára szociális testvér emlékére emléktábla avatásra került sor a Kastélyban. Nagyon sok érdeklődő és meghívott vendég volt jelen ezen a rendezvényen.
Az emléktáblát felavatta Dr. Kiss-Rigó László megyéspüspök. Településünk 675 éves évfordulójának emlékére szentmise volt a Római Katolikus Templomban, melyet szintén Dr. Kiss-Rigó László megyéspüspök celebrált. Köszönjük az Egyházközség tagjainak részvételét, segítő-szervező munkáját.

A szegvári Natúr Erőemelő és testépítő KSE bemutatójára került sor ugyanezen a napon a Kastély udvarán felállított színpadon. Bemutatkozott Tóth Dániel testépítő Junior világbajnok is. Köszönjük Sinka Zsoltnak és testvérének, Sinka Petrának, hogy itt voltak és népszerűsítették ezt a sportágat. További szép sikereket kívánunk.

Az est a Piactéren fellépő amatőr zenekarok műsorával zárult. A WC Punk Pir és a Twinners Együttes remek jó hangulatot teremtett. Köszönjük, hogy felléptek ezen a falunapon is.

Augusztus 19-én 9 órától a Szegváriak Szegvárért Közösségfejlesztők Egyesülete tarhonyafőző versenyt, valamint Activity vetélkedőt szervezett az 5 szomszédság csapatai, valamint a Reál élelmiszerbolt és több család benevezésével. A tarhonyafőző verseny szakácsai (Halász Lászlóné, Ágoston Antalné, Vígh Balázs, Vass László, id. Gémes László, Dr. Szín Imre, Hevesi Péter, Szabó Tibor) mindnyájan nagyon finom tarhonyát főztek. Remek hangulatban telt el ez a délelőtt. Köszönjük a szervezők, segítők munkáját.

A piactéri Sakk-versenyre is sokan beneveztek. Még külföldi résztvevők is voltak. Gratulálunk a helyezetteknek. Köszönjük a Kempelen Sakk-kör szervezőmunkáját.

Ugyanebben az időpontban játszóházban vehettek részt a kisgyerekek a Belevaló Klub szervezésében. Arcfestés és sok-sok játék várt az apróságokra. Köszönet érte.

Szintén délelőtt még Aikidó harcművészeti bemutató is volt a Kastély színpadán. A csongrádi csoport bemutatta a védekezés lehetőségeit. Köszönjük, hogy színesítették programjukkal a falunapok rendezvényét.

Délután 16 órától fodrász és kozmetikai bemutatóra került sor a díszteremben. Szép frizurákat mutattak be Kovácsné Zsibók Brigitta, Pusztainé Dancsó Krisztina, Sinka Renáta, Lantosné Lukács Csilla, Bihariné Berezvai Hajnalka és Joóné Kutas Andrea fodrászok. Pirosné Pusztai Mária kozmetikusmester pedig sminkelést készített. Örülünk, hogy elfogadták meghívásunkat. Köszönjük, hogy itt voltak.

A falusi lakodalomnak nagy sikere volt. Kiváltképp a kisvonatnak. Rengetegen utaztak rajta, a Belevaló Klub tagjai díszítették fel. Köszönjük. Az esküvői ceremónia nagyon jól sikerült. A vőfély remekül levezényelte az egész lakodalmast. A násznép kiválóan szerepelt, óriási siker és taps fogadta őket. A vendégsereg élvezte a jó zenét. Köszönjük a fúvósok közreműködését (id. Joó Ferenc, Gazsó József, Gajda Mihály). A lakodalmi kalácsnak nagyon örültek az emberek. Köszönjük a kalácssütők munkáját. (Hérány Boldizsárné, Muzsik Andrásné, id. Piti Jánosné, id. R. Nagy Mihályné, Bacsa Istvánné, Koválcsik Andrásné, Orvosné Jaksa Mária, Nagy Imréné, Tulipánné Gyermán Julianna és lánya). Örülünk, hogy a Szép Öregkor Nyugdíjas Klub és a Rozmaring Népdalkör tagjai is ott voltak a vendégsereg között. Közös éneklésre nem került sor egyéb technikai akadályok miatt, de szeretnénk őket felkérni, hogy egy nótaest megrendezésében működjenek közre. Még az ősz folyamán szeretnénk megszervezni ezt a rendezvényt a Művelődési Házban.
Köszönjük mindazok munkáját, akik a násznép seregét alkották. Így: Vass László, Vass Lászlóné, Szűcsné Ábrahám Mária, Szabóné Pusztai Mária, Mihály Klára, Ohratka Mihályné, Ohratka Mihály, Puskásné Halál Ágnes, Lukács István, Bacsa Ernő, Bacsa Imre, Bacsa Ferenc, Kovács Pál, Gila Antalné, Nagy Sándorné, Rácz János, Puskás Bence, Puskás Kata, Pozsárné Marika, Rostás Zoltán. Köszönjük, hogy Gémes László polgármester úr és R. Nagy Mihály alpolgármester úr elvállalta a tanúk képviseletét. Igazán remek hangulatban telt el ez a lakodalom. Az Alibi együttes kiválóan húzta a talpalávalót, Kulbertné Fúvó Andrea pedig egy szép hastánc bemutatóval kedveskedett az új párnak. Köszönet a kalács kínálgatóknak is.

Augusztus 20-án délelőtt Korcsik János és lovascsapata nagyon szép lovas bemutatót tartott. Itt voltak a Zentus János Hagyományőrző Egyesület tagjai is. Tőlük is szép bemutatót láthattunk. A gyerekek lovagolhattak is ezen a délelőttön. Köszönjük.

Az íjászbemutató is kiválóan sikerült. Köszönjük Pölös Attilának, Koncsek Bálintnak és Bálint Csabának a bemutatót. Nagyon sok gyermek kipróbálhatta az íjászat mesterségét.

A Szegvári Tekézők Sportegyesülete versenyt szervezett ezen a délelőttön. Gratulálunk a helyezetteknek. További szép sikereket kívánunk.

A csongrádi Rádiós, Modellező és Technikai Sportegyesület tagjai is remek programot biztosítottak a számunkra. A földön, vízen, levegőben megvalósuló bemutatójukat nagyon élvezte az érdeklődő közönség. A hajómodell és a helikopter, valamint az elektromos és robbanómotoros autók nagy sikert arattak. Köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat.

A délutáni program táncbemutatókkal kezdődött. Felléptek az Ízisz, a Kelet lányai és a Zafír hastánc csoport tagjai. Kiváló bemutatót tartottak. Köszönjük.

Őket követte a Szilver TSE szegvári növendékeinek fellépése. Gyönyörű ruhákban léptek fel a sok-sok éremmel büszkélkedhető táncosok. Köszönjük, hogy itt voltatok. További szép sikereket kívánunk.

Grecsó Zoltán és Gönczöl Nikoletta táncművészek is nagy sikert arattak. Köszönet nekik.

A Fecsegő lányok ismét hozták a jó hangulatot. Igazán remek műsort láthattunk tőlük most is. Köszönjük, hogy felléptetek. Sok sikert kívánunk a továbbiakban is nektek.

Az ünnepi megemlékezésre 20-án 18 órakor került sor Gyömbér Ferencné jegyző asszonyunk koordinálásával. Gémes László polgármester úr ünnepi beszéde után Zsadányi József plébános úr megszentelte az új kenyeret. Az ünnepségen részt vett Szirbik Imre országgyűlési képviselő, Szentes város polgármestere, Farkas Sándor országgyűlési képviselő, valamint Szegvár Nagyközség képviselő-testületének tagjai is.

Az idén a képviselő-testület a Díszpolgári címet id. Tóth Lászlónak és Csatordai Mihálynak adományozta a nagyközségért végzett több éves munkájukért. A Szegvárért Emlékérmet Zsombó Zoltán és a Gyenes Kft vehette át. Gratulálunk mindnyájuknak, és jó egészséget kívánunk nekik.

A szegvári Dobbantó Néptánc Együttes tagjai a tőlük már megszokott, magas színvonalú műsorral léptek színpadra. Gyönyörködtünk a fergeteges táncaikban. Köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat.

Az ajándéksorsoláson sok-sok ember értékes ajándékot nyert. Köszönjük a tombolaárusok segítségét.

A szegvári Tűzköves Színjátszó Csoport két humoros színdarabbal kedveskedett a közönségnek. Nagy sikert arattak most is. Gratulálunk nekik. Köszönjük, hogy itt voltak.

Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek óriási sikert aratott. Millió ember volt kíváncsi rájuk. A tömeg együtt énekelt a sztárokkal. Kiváló hangulatot teremtettek.

A szegedi Fénypont Stúdió tűzijátéka tette fel a koronát az ünnep zárónapjára. Gyönyörködtünk a csodálatos tűzgömbökben.

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, nem zavarta meg semmi a rengeteg ember vidám hangulatát. Sokan visszajöttek a Kastélyba, ahol a Have-Rock együttes éjfélig húzta a talpalávalót.
Köszönjük a Rendőrség, a Polgárőrség, valamint a Tűzoltóság segítő-koordináló munkáját.

A három és fél nap folyamán mindenki találhatott az érdeklődésének megfelelő programot. A gyerekeket ugrálóvár és a kisvonat várta, mely díjmentes volt.
A fellépőket finom gulyással vendégeltük meg, melyet Szécsényi György főzött. A közel 400 fő megvacsoráztatásáról a Mozgáskorlátozottak Egyesülete gondoskodott. Köszönet érte.
A kiváló hangosítást a szegvári ifj. Hegyi Lászlónak és kis csapatának köszönhetjük. Igazán profi módon hangosítottak. (Orosz Csaba, Peregi Zsolt, Papp Lajos, Korom László). A szép színpadi dekorációt Ráczné Purgel Ilona , Rácz Angéla és Rácz Enikő készítette. Köszönet érte.
Köszönjük a Civil és a Kurca TV közreműködését, Purgel Zoltán webmester fotóit, Kovács Lajos Szegvári Napló főszerkesztő munkáját .
Köszönjük a tombolaárusok (Kerekesné Bovatsek Ágnes, Kosztolányi Sándorné, Lévai Györgyné, Korbelné Szőke Mária), valamint a Kastély gondnokainak (Puskás Zoltán, Halmai Gábor) segítségét. Köszönjük a Center Söröző és az Ász Söröző vendéglátását, valamint a Generáli Biztosító nyereményjátékát.

A falunap előkészítő munkái és a lebonyolítás komoly feladatokat rótt a Polgármesteri Hivatal és az Önkormányzat vezetésére, dolgozóira, az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság tagjaira, a Szegvári Falufejlesztő, Üzemeltető és Szolgáltató Közhasznú Társaság, a Művelődési Ház, a Községi Könyvtár munkatársaira, a helyi Rendőrség, a Polgárőrség, a Tűzoltóság tagjaira, a Kastély gondnokaira, valamint a sok-sok segítőre.
A 3 nap folyamán nagyon sok ember tevékenyen részt vett és azon fáradozott, hogy sikeresen, élményekben gazdagon teljen el a falunapi fesztivál.

Köszönjük, hogy velünk tartottak.

1277 photos
2007.08.17. 0001 Szegvári falunapok 2007. - Készítette:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2007.08.17. 0001 Szegvári falunapok 2007. – Készítette:PURGEL ZOLTÁN©.jpg
2007.08.17. 0002 Szegvári falunapok 2007. - 1. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0001q.jpg
2007.08.17. 0003 Szegvári falunapok 2007. - 1. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0002q.jpg
2007.08.17. 0004 Szegvári falunapok 2007. - 1. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0003q.jpg
2007.08.17. 0005 Szegvári falunapok 2007. - 1. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0004q.jpg
2007.08.17. 0006 Szegvári falunapok 2007. - 1. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0005q.jpg
2007.08.17. 0007 Szegvári falunapok 2007. - 1. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0008q.jpg
2007.08.18. 0008 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5475.jpg
2007.08.18. 0008 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5475.jpg
2007.08.18. 0009 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5476.jpg
2007.08.18. 0009 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5476.jpg
2007.08.18. 0010 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5477.jpg
2007.08.18. 0010 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5477.jpg
2007.08.18. 0011 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5478.jpg
2007.08.18. 0011 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5478.jpg
2007.08.18. 0012 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5479.jpg
2007.08.18. 0012 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5479.jpg
2007.08.18. 0013 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5480.jpg
2007.08.18. 0013 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5480.jpg
2007.08.18. 0014 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5481.jpg
2007.08.18. 0014 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5481.jpg
2007.08.18. 0015 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5482.jpg
2007.08.18. 0015 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5482.jpg
2007.08.18. 0016 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5483.jpg
2007.08.18. 0016 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5483.jpg
2007.08.18. 0017 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5484.jpg
2007.08.18. 0017 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5484.jpg
2007.08.18. 0018 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5485.jpg
2007.08.18. 0018 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5485.jpg
2007.08.18. 0019 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5486.jpg
2007.08.18. 0019 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5486.jpg
2007.08.18. 0020 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5487.jpg
2007.08.18. 0020 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5487.jpg
2007.08.18. 0021 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5488.jpg
2007.08.18. 0021 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5488.jpg
2007.08.18. 0022 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5489.jpg
2007.08.18. 0022 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5489.jpg
2007.08.18. 0023 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5490.jpg
2007.08.18. 0023 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5490.jpg
2007.08.18. 0024 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5491.jpg
2007.08.18. 0024 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5491.jpg
2007.08.18. 0025 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5492.jpg
2007.08.18. 0025 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5492.jpg
2007.08.18. 0026 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5493.jpg
2007.08.18. 0026 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5493.jpg
2007.08.18. 0027 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5494.jpg
2007.08.18. 0027 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5494.jpg
2007.08.18. 0028 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5495.jpg
2007.08.18. 0028 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5495.jpg
2007.08.18. 0029 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5496.jpg
2007.08.18. 0029 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5496.jpg
2007.08.18. 0030 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5497.jpg
2007.08.18. 0030 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5497.jpg
2007.08.18. 0031 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5498.jpg
2007.08.18. 0031 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5498.jpg
2007.08.18. 0032 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5499.jpg
2007.08.18. 0032 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5499.jpg
2007.08.18. 0033 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5500.jpg
2007.08.18. 0033 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5500.jpg
2007.08.18. 0034 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5501.jpg
2007.08.18. 0034 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5501.jpg
2007.08.18. 0035 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5502.jpg
2007.08.18. 0035 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5502.jpg
2007.08.18. 0036 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5503.jpg
2007.08.18. 0036 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5503.jpg
2007.08.18. 0037 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5504.jpg
2007.08.18. 0037 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5504.jpg
2007.08.18. 0038 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5505.jpg
2007.08.18. 0038 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5505.jpg
2007.08.18. 0039 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5506.jpg
2007.08.18. 0039 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5506.jpg
2007.08.18. 0040 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5507.jpg
2007.08.18. 0040 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5507.jpg
2007.08.18. 0041 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5508.jpg
2007.08.18. 0041 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5508.jpg
2007.08.18. 0042 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5509.jpg
2007.08.18. 0042 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5509.jpg
2007.08.18. 0043 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5510.jpg
2007.08.18. 0043 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5510.jpg
2007.08.18. 0044 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5511.jpg
2007.08.18. 0044 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5511.jpg
2007.08.18. 0045 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5512.jpg
2007.08.18. 0045 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5512.jpg
2007.08.18. 0046 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5513.jpg
2007.08.18. 0046 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5513.jpg
2007.08.18. 0047 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5514.jpg
2007.08.18. 0047 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5514.jpg
2007.08.18. 0048 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5515.jpg
2007.08.18. 0048 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5515.jpg
2007.08.18. 0049 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5516.jpg
2007.08.18. 0049 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5516.jpg
2007.08.18. 0050 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5517.jpg
2007.08.18. 0050 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5517.jpg
2007.08.18. 0051 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5518.jpg
2007.08.18. 0051 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5518.jpg
2007.08.18. 0052 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5519.jpg
2007.08.18. 0052 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5519.jpg
2007.08.18. 0053 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5520.jpg
2007.08.18. 0053 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5520.jpg
2007.08.18. 0054 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5521.jpg
2007.08.18. 0054 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5521.jpg
2007.08.18. 0055 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5522.jpg
2007.08.18. 0055 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5522.jpg
2007.08.18. 0056 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5523.jpg
2007.08.18. 0056 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5523.jpg
2007.08.18. 0057 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5524.jpg
2007.08.18. 0057 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5524.jpg
2007.08.18. 0058 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5525.jpg
2007.08.18. 0058 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5525.jpg
2007.08.18. 0059 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5526.jpg
2007.08.18. 0059 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5526.jpg
2007.08.18. 0060 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5527.jpg
2007.08.18. 0060 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5527.jpg
2007.08.18. 0061 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5528.jpg
2007.08.18. 0061 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5528.jpg
2007.08.18. 0062 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5529.jpg
2007.08.18. 0062 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5529.jpg
2007.08.18. 0063 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5530.jpg
2007.08.18. 0063 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5530.jpg
2007.08.18. 0064 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5531.jpg
2007.08.18. 0064 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5531.jpg
2007.08.18. 0065 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5532.jpg
2007.08.18. 0065 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5532.jpg
2007.08.18. 0066 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5533.jpg
2007.08.18. 0066 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5533.jpg
2007.08.18. 0067 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5534.jpg
2007.08.18. 0067 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5534.jpg
2007.08.18. 0068 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5535.jpg
2007.08.18. 0068 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5535.jpg
2007.08.18. 0069 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5536.jpg
2007.08.18. 0069 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5536.jpg
2007.08.18. 0070 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5537.jpg
2007.08.18. 0070 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5537.jpg
2007.08.18. 0071 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5538.jpg
2007.08.18. 0071 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5538.jpg
2007.08.18. 0072 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5539.jpg
2007.08.18. 0072 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5539.jpg
2007.08.18. 0073 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5540.jpg
2007.08.18. 0073 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5540.jpg
2007.08.18. 0074 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5541.jpg
2007.08.18. 0074 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5541.jpg
2007.08.18. 0075 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5542.jpg
2007.08.18. 0075 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5542.jpg
2007.08.18. 0076 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5543.jpg
2007.08.18. 0076 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5543.jpg
2007.08.18. 0077 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5544.jpg
2007.08.18. 0077 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5544.jpg
2007.08.18. 0078 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5545.jpg
2007.08.18. 0078 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5545.jpg
2007.08.18. 0079 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5546.jpg
2007.08.18. 0079 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5546.jpg
2007.08.18. 0080 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5547.jpg
2007.08.18. 0080 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5547.jpg
2007.08.18. 0081 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5548.jpg
2007.08.18. 0081 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5548.jpg
2007.08.18. 0082 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5549.jpg
2007.08.18. 0082 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5549.jpg
2007.08.18. 0083 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5550.jpg
2007.08.18. 0083 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5550.jpg
2007.08.18. 0084 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5551.jpg
2007.08.18. 0084 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5551.jpg
2007.08.18. 0085 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5552.jpg
2007.08.18. 0085 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5552.jpg
2007.08.18. 0086 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5553.jpg
2007.08.18. 0086 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5553.jpg
2007.08.18. 0087 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5554.jpg
2007.08.18. 0087 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5554.jpg
2007.08.18. 0088 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5555.jpg
2007.08.18. 0088 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5555.jpg
2007.08.18. 0089 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5556.jpg
2007.08.18. 0089 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5556.jpg
2007.08.18. 0090 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5557.jpg
2007.08.18. 0090 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5557.jpg
2007.08.18. 0091 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5558.jpg
2007.08.18. 0091 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5558.jpg
2007.08.18. 0092 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5559.jpg
2007.08.18. 0092 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5559.jpg
2007.08.18. 0093 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5560.jpg
2007.08.18. 0093 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5560.jpg
2007.08.18. 0094 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5561.jpg
2007.08.18. 0094 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5561.jpg
2007.08.18. 0095 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5562.jpg
2007.08.18. 0095 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5562.jpg
2007.08.18. 0096 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5563.jpg
2007.08.18. 0096 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5563.jpg
2007.08.18. 0097 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5564.jpg
2007.08.18. 0097 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5564.jpg
2007.08.18. 0098 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5565.jpg
2007.08.18. 0098 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5565.jpg
2007.08.18. 0099 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5566.jpg
2007.08.18. 0099 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5566.jpg
2007.08.18. 0100 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5567.jpg
2007.08.18. 0100 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5567.jpg
2007.08.18. 0101 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5568.jpg
2007.08.18. 0101 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5568.jpg
2007.08.18. 0102 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5569.jpg
2007.08.18. 0102 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5569.jpg
2007.08.18. 0103 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5570.jpg
2007.08.18. 0103 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5570.jpg
2007.08.18. 0104 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5571.jpg
2007.08.18. 0104 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5571.jpg
2007.08.18. 0105 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5572.jpg
2007.08.18. 0105 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5572.jpg
2007.08.18. 0106 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5573.jpg
2007.08.18. 0106 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5573.jpg
2007.08.18. 0107 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5574.jpg
2007.08.18. 0107 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5574.jpg
2007.08.18. 0108 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5575.jpg
2007.08.18. 0108 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5575.jpg
2007.08.18. 0109 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5576.jpg
2007.08.18. 0109 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5576.jpg
2007.08.18. 0110 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5577.jpg
2007.08.18. 0110 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5577.jpg
2007.08.18. 0111 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5578.jpg
2007.08.18. 0111 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5578.jpg
2007.08.18. 0112 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5579.jpg
2007.08.18. 0112 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5579.jpg
2007.08.18. 0113 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5580.jpg
2007.08.18. 0113 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5580.jpg
2007.08.18. 0114 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5581.jpg
2007.08.18. 0114 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5581.jpg
2007.08.18. 0115 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5582.jpg
2007.08.18. 0115 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5582.jpg
2007.08.18. 0116 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5583.jpg
2007.08.18. 0116 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5583.jpg
2007.08.18. 0117 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5584.jpg
2007.08.18. 0117 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5584.jpg
2007.08.18. 0118 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5585.jpg
2007.08.18. 0118 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5585.jpg
2007.08.18. 0119 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5586.jpg
2007.08.18. 0119 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5586.jpg
2007.08.18. 0120 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5587.jpg
2007.08.18. 0120 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5587.jpg
2007.08.18. 0121 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5588.jpg
2007.08.18. 0121 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5588.jpg
2007.08.18. 0122 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5589.jpg
2007.08.18. 0122 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5589.jpg
2007.08.18. 0123 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5590.jpg
2007.08.18. 0123 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5590.jpg
2007.08.18. 0124 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5591.jpg
2007.08.18. 0124 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5591.jpg
2007.08.18. 0125 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5592.jpg
2007.08.18. 0125 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5592.jpg
2007.08.18. 0126 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5593.jpg
2007.08.18. 0126 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5593.jpg
2007.08.18. 0127 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5594.jpg
2007.08.18. 0127 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5594.jpg
2007.08.18. 0128 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5595.jpg
2007.08.18. 0128 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5595.jpg
2007.08.18. 0129 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5596.jpg
2007.08.18. 0129 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5596.jpg
2007.08.18. 0130 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5597.jpg
2007.08.18. 0130 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5597.jpg
2007.08.18. 0131 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5598.jpg
2007.08.18. 0131 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5598.jpg
2007.08.18. 0132 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5599.jpg
2007.08.18. 0132 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5599.jpg
2007.08.18. 0133 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5600.jpg
2007.08.18. 0133 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5600.jpg
2007.08.18. 0134 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5601.jpg
2007.08.18. 0134 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5601.jpg
2007.08.18. 0135 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5602.jpg
2007.08.18. 0135 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5602.jpg
2007.08.18. 0136 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5603.jpg
2007.08.18. 0136 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5603.jpg
2007.08.18. 0137 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5604.jpg
2007.08.18. 0137 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5604.jpg
2007.08.18. 0138 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5605.jpg
2007.08.18. 0138 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5605.jpg
2007.08.18. 0139 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5606.jpg
2007.08.18. 0139 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5606.jpg
2007.08.18. 0140 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5607.jpg
2007.08.18. 0140 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5607.jpg
2007.08.18. 0141 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5608.jpg
2007.08.18. 0141 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5608.jpg
2007.08.18. 0142 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5609.jpg
2007.08.18. 0142 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5609.jpg
2007.08.18. 0143 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5610.jpg
2007.08.18. 0143 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5610.jpg
2007.08.18. 0144 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5611.jpg
2007.08.18. 0144 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5611.jpg
2007.08.18. 0145 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5612.jpg
2007.08.18. 0145 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5612.jpg
2007.08.18. 0146 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5613.jpg
2007.08.18. 0146 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5613.jpg
2007.08.18. 0147 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5614.jpg
2007.08.18. 0147 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5614.jpg
2007.08.18. 0148 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5615.jpg
2007.08.18. 0148 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5615.jpg
2007.08.18. 0149 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5616.jpg
2007.08.18. 0149 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5616.jpg
2007.08.18. 0150 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5617.jpg
2007.08.18. 0150 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5617.jpg
2007.08.18. 0151 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5618.jpg
2007.08.18. 0151 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5618.jpg
2007.08.18. 0152 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5619.jpg
2007.08.18. 0152 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5619.jpg
2007.08.18. 0153 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5620.jpg
2007.08.18. 0153 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5620.jpg
2007.08.18. 0154 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5621.jpg
2007.08.18. 0154 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5621.jpg
2007.08.18. 0155 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5622.jpg
2007.08.18. 0155 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5622.jpg
2007.08.18. 0156 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5623.jpg
2007.08.18. 0156 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5623.jpg
2007.08.18. 0157 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5624.jpg
2007.08.18. 0157 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5624.jpg
2007.08.18. 0158 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5625.jpg
2007.08.18. 0158 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5625.jpg
2007.08.18. 0159 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5626.jpg
2007.08.18. 0159 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5626.jpg
2007.08.18. 0160 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5627.jpg
2007.08.18. 0160 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5627.jpg
2007.08.18. 0161 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5628.jpg
2007.08.18. 0161 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5628.jpg
2007.08.18. 0162 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5629.jpg
2007.08.18. 0162 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5629.jpg
2007.08.18. 0163 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5630.jpg
2007.08.18. 0163 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5630.jpg
2007.08.18. 0164 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5631.jpg
2007.08.18. 0164 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5631.jpg
2007.08.18. 0165 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5632.jpg
2007.08.18. 0165 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5632.jpg
2007.08.18. 0166 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5633.jpg
2007.08.18. 0166 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5633.jpg
2007.08.18. 0167 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5634.jpg
2007.08.18. 0167 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5634.jpg
2007.08.18. 0168 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5635.jpg
2007.08.18. 0168 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5635.jpg
2007.08.18. 0169 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5636.jpg
2007.08.18. 0169 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5636.jpg
2007.08.18. 0170 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5637.jpg
2007.08.18. 0170 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5637.jpg
2007.08.18. 0171 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5638.jpg
2007.08.18. 0171 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5638.jpg
2007.08.18. 0172 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5639.jpg
2007.08.18. 0172 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5639.jpg
2007.08.18. 0173 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5640.jpg
2007.08.18. 0173 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5640.jpg
2007.08.18. 0174 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5641.jpg
2007.08.18. 0174 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5641.jpg
2007.08.18. 0175 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5642.jpg
2007.08.18. 0175 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5642.jpg
2007.08.18. 0176 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5643.jpg
2007.08.18. 0176 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5643.jpg
2007.08.18. 0177 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5644.jpg
2007.08.18. 0177 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5644.jpg
2007.08.18. 0178 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5645.jpg
2007.08.18. 0178 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5645.jpg
2007.08.18. 0179 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5646.jpg
2007.08.18. 0179 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5646.jpg
2007.08.18. 0180 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5647.jpg
2007.08.18. 0180 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5647.jpg
2007.08.18. 0181 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5648.jpg
2007.08.18. 0181 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5648.jpg
2007.08.18. 0182 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5649.jpg
2007.08.18. 0182 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5649.jpg
2007.08.18. 0183 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5650.jpg
2007.08.18. 0183 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5650.jpg
2007.08.18. 0184 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5652.jpg
2007.08.18. 0184 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5652.jpg
2007.08.18. 0185 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5653.jpg
2007.08.18. 0185 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5653.jpg
2007.08.18. 0186 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5654.jpg
2007.08.18. 0186 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5654.jpg
2007.08.18. 0187 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5655.jpg
2007.08.18. 0187 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5655.jpg
2007.08.18. 0188 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5656.jpg
2007.08.18. 0188 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5656.jpg
2007.08.18. 0189 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5657.jpg
2007.08.18. 0189 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5657.jpg
2007.08.18. 0190 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5658.jpg
2007.08.18. 0190 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5658.jpg
2007.08.18. 0191 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5659.jpg
2007.08.18. 0191 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5659.jpg
2007.08.18. 0192 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5660.jpg
2007.08.18. 0192 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5660.jpg
2007.08.18. 0193 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5661.jpg
2007.08.18. 0193 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5661.jpg
2007.08.18. 0194 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5662.jpg
2007.08.18. 0194 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5662.jpg
2007.08.18. 0195 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5663.jpg
2007.08.18. 0195 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5663.jpg
2007.08.18. 0196 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5664.jpg
2007.08.18. 0196 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5664.jpg
2007.08.18. 0197 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5665.jpg
2007.08.18. 0197 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5665.jpg
2007.08.18. 0198 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5666.jpg
2007.08.18. 0198 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5666.jpg
2007.08.18. 0199 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5667.jpg
2007.08.18. 0199 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5667.jpg
2007.08.18. 0200 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5668.jpg
2007.08.18. 0200 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5668.jpg
2007.08.18. 0201 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5669.jpg
2007.08.18. 0201 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5669.jpg
2007.08.18. 0202 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5670.jpg
2007.08.18. 0202 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5670.jpg
2007.08.18. 0203 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5671.jpg
2007.08.18. 0203 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5671.jpg
2007.08.18. 0204 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5672.jpg
2007.08.18. 0204 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5672.jpg
2007.08.18. 0205 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5673.jpg
2007.08.18. 0205 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5673.jpg
2007.08.18. 0206 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5674.jpg
2007.08.18. 0206 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5674.jpg
2007.08.18. 0207 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5675.jpg
2007.08.18. 0207 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5675.jpg
2007.08.18. 0208 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0023q.jpg
2007.08.18. 0209 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0025q.jpg
2007.08.18. 0210 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0027q.jpg
2007.08.18. 0211 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0031q.jpg
2007.08.18. 0212 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0032q.jpg
2007.08.18. 0213 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0033q.jpg
2007.08.18. 0214 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0034q.jpg
2007.08.18. 0215 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0036q.jpg
2007.08.18. 0216 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0042q.jpg
2007.08.18. 0217 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0047q.jpg
2007.08.18. 0218 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0054q.jpg
2007.08.18. 0219 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0057q.jpg
2007.08.18. 0220 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0062q.jpg
2007.08.18. 0221 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0063q.jpg
2007.08.18. 0222 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0064q.jpg
2007.08.18. 0223 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0065q.jpg
2007.08.18. 0224 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0066q.jpg
2007.08.18. 0225 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0069q.jpg
2007.08.18. 0226 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0070q.jpg
2007.08.18. 0227 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0072q.jpg
2007.08.18. 0228 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0073q.jpg
2007.08.18. 0229 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0074q.jpg
2007.08.18. 0230 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0076q.jpg
2007.08.18. 0231 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0077q.jpg
2007.08.18. 0232 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0078q.jpg
2007.08.18. 0233 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0080q.jpg
2007.08.18. 0234 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0082q.jpg
2007.08.18. 0235 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0084q.jpg
2007.08.18. 0236 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0086q.jpg
2007.08.18. 0237 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0087q.jpg
2007.08.18. 0238 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0088q.jpg
2007.08.18. 0239 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0089q.jpg
2007.08.18. 0240 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0090q.jpg
2007.08.18. 0241 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0091q.jpg
2007.08.18. 0242 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0092q.jpg
2007.08.18. 0243 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0094q.jpg
2007.08.18. 0244 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0095q.jpg
2007.08.18. 0245 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0096q.jpg
2007.08.18. 0246 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0097q.jpg
2007.08.18. 0247 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0098q.jpg
2007.08.18. 0248 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0099q.jpg
2007.08.18. 0249 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0100q.jpg
2007.08.18. 0250 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0101q.jpg
2007.08.18. 0251 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0102q.jpg
2007.08.18. 0252 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0103q.jpg
2007.08.18. 0253 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0108q.jpg
2007.08.18. 0254 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0109q.jpg
2007.08.18. 0255 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0110q.jpg
2007.08.18. 0256 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0111q.jpg
2007.08.18. 0257 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0112q.jpg
2007.08.18. 0258 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0115q.jpg
2007.08.18. 0259 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0117q.jpg
2007.08.18. 0260 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0118q.jpg
2007.08.18. 0261 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0119q.jpg
2007.08.18. 0262 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0122q.jpg
2007.08.18. 0263 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0124q.jpg
2007.08.18. 0264 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0126q.jpg
2007.08.18. 0265 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0128q.jpg
2007.08.18. 0266 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0129q.jpg
2007.08.18. 0267 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0130q.jpg
2007.08.18. 0268 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0131q.jpg
2007.08.18. 0269 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0132q.jpg
2007.08.18. 0270 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0137q.jpg
2007.08.18. 0271 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0138q.jpg
2007.08.18. 0272 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0141q.jpg
2007.08.18. 0273 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0143q.jpg
2007.08.18. 0274 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:BEREZVAI LÁSZLÓ© DSC_0144q.jpg
2007.08.18. 0275 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5769q.jpg
2007.08.18. 0275 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5769q.jpg
2007.08.18. 0276 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5772q.jpg
2007.08.18. 0276 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5772q.jpg
2007.08.18. 0277 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5773q.jpg
2007.08.18. 0277 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5773q.jpg
2007.08.18. 0278 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5774q.jpg
2007.08.18. 0278 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5774q.jpg
2007.08.18. 0279 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5775q.jpg
2007.08.18. 0279 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5775q.jpg
2007.08.18. 0280 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5776q.jpg
2007.08.18. 0280 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5776q.jpg
2007.08.18. 0281 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5777q.jpg
2007.08.18. 0281 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5777q.jpg
2007.08.18. 0282 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5778q.jpg
2007.08.18. 0282 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5778q.jpg
2007.08.18. 0283 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5780q.jpg
2007.08.18. 0283 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5780q.jpg
2007.08.18. 0284 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5781q.jpg
2007.08.18. 0284 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5781q.jpg
2007.08.18. 0285 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5782q.jpg
2007.08.18. 0285 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5782q.jpg
2007.08.18. 0286 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5783q.jpg
2007.08.18. 0286 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5783q.jpg
2007.08.18. 0287 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5784q.jpg
2007.08.18. 0287 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5784q.jpg
2007.08.18. 0288 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5790q.jpg
2007.08.18. 0288 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5790q.jpg
2007.08.18. 0289 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5791q.jpg
2007.08.18. 0289 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5791q.jpg
2007.08.18. 0290 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5797q.jpg
2007.08.18. 0290 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5797q.jpg
2007.08.18. 0291 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5801q.jpg
2007.08.18. 0291 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5801q.jpg
2007.08.18. 0292 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5802q.jpg
2007.08.18. 0292 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5802q.jpg
2007.08.18. 0293 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5803q.jpg
2007.08.18. 0293 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5803q.jpg
2007.08.18. 0294 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5810q.jpg
2007.08.18. 0294 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5810q.jpg
2007.08.18. 0295 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5811q.jpg
2007.08.18. 0295 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5811q.jpg
2007.08.18. 0296 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5812q.jpg
2007.08.18. 0296 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5812q.jpg
2007.08.18. 0297 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5816q.jpg
2007.08.18. 0297 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5816q.jpg
2007.08.18. 0298 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5817q.jpg
2007.08.18. 0298 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5817q.jpg
2007.08.18. 0299 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5819q.jpg
2007.08.18. 0299 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5819q.jpg
2007.08.18. 0300 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5825q.jpg
2007.08.18. 0300 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5825q.jpg
2007.08.18. 0301 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5826q.jpg
2007.08.18. 0301 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5826q.jpg
2007.08.18. 0302 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5831q.jpg
2007.08.18. 0302 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5831q.jpg
2007.08.18. 0303 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5833q.jpg
2007.08.18. 0303 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5833q.jpg
2007.08.18. 0304 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5834q.jpg
2007.08.18. 0304 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5834q.jpg
2007.08.18. 0305 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5835q.jpg
2007.08.18. 0305 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5835q.jpg
2007.08.18. 0306 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5836q.jpg
2007.08.18. 0306 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5836q.jpg
2007.08.18. 0307 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5838q.jpg
2007.08.18. 0307 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5838q.jpg
2007.08.18. 0308 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5841q.jpg
2007.08.18. 0308 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5841q.jpg
2007.08.18. 0309 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5842q.jpg
2007.08.18. 0309 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5842q.jpg
2007.08.18. 0310 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5843q.jpg
2007.08.18. 0310 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5843q.jpg
2007.08.18. 0311 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5848q.jpg
2007.08.18. 0311 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5848q.jpg
2007.08.18. 0312 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5849q.jpg
2007.08.18. 0312 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5849q.jpg
2007.08.18. 0313 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5850q.jpg
2007.08.18. 0313 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5850q.jpg
2007.08.18. 0314 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5852q.jpg
2007.08.18. 0314 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5852q.jpg
2007.08.18. 0315 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5854q.jpg
2007.08.18. 0315 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5854q.jpg
2007.08.18. 0316 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5857q.jpg
2007.08.18. 0316 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5857q.jpg
2007.08.18. 0317 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5858q.jpg
2007.08.18. 0317 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5858q.jpg
2007.08.18. 0318 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5860q.jpg
2007.08.18. 0318 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5860q.jpg
2007.08.18. 0319 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5861q.jpg
2007.08.18. 0319 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5861q.jpg
2007.08.18. 0320 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5862q.jpg
2007.08.18. 0320 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5862q.jpg
2007.08.18. 0321 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5863q.jpg
2007.08.18. 0321 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5863q.jpg
2007.08.18. 0322 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5865q.jpg
2007.08.18. 0322 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5865q.jpg
2007.08.18. 0323 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5867q.jpg
2007.08.18. 0323 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5867q.jpg
2007.08.18. 0324 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5868q.jpg
2007.08.18. 0324 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5868q.jpg
2007.08.18. 0325 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5869q.jpg
2007.08.18. 0325 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5869q.jpg
2007.08.18. 0326 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5872q.jpg
2007.08.18. 0326 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5872q.jpg
2007.08.18. 0327 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5873q.jpg
2007.08.18. 0327 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5873q.jpg
2007.08.18. 0328 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5874q.jpg
2007.08.18. 0328 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5874q.jpg
2007.08.18. 0329 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5876q.jpg
2007.08.18. 0329 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5876q.jpg
2007.08.18. 0330 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5877q.jpg
2007.08.18. 0330 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5877q.jpg
2007.08.18. 0331 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5878q.jpg
2007.08.18. 0331 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5878q.jpg
2007.08.18. 0332 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5879q.jpg
2007.08.18. 0332 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5879q.jpg
2007.08.18. 0333 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5880q.jpg
2007.08.18. 0333 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5880q.jpg
2007.08.18. 0334 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5884q.jpg
2007.08.18. 0334 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5884q.jpg
2007.08.18. 0335 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5885q.jpg
2007.08.18. 0335 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5885q.jpg
2007.08.18. 0336 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5886q.jpg
2007.08.18. 0336 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5886q.jpg
2007.08.18. 0337 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5888q.jpg
2007.08.18. 0337 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5888q.jpg
2007.08.18. 0338 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5889q.jpg
2007.08.18. 0338 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5889q.jpg
2007.08.18. 0339 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5890q.jpg
2007.08.18. 0339 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5890q.jpg
2007.08.18. 0340 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5891q.jpg
2007.08.18. 0340 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5891q.jpg
2007.08.18. 0341 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5892q.jpg
2007.08.18. 0341 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5892q.jpg
2007.08.18. 0342 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5893q.jpg
2007.08.18. 0342 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5893q.jpg
2007.08.18. 0343 Szegvári falunapok 2007. - 2. nap - Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5894q.jpg
2007.08.18. 0343 Szegvári falunapok 2007. – 2. nap – Fotó:VIDOVICS FERENC© DSC_5894q.jpg
2007.08.19. 0344 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0166q.jpg
2007.08.19. 0345 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0167q.jpg
2007.08.19. 0346 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0168q.jpg
2007.08.19. 0347 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0170q.jpg
2007.08.19. 0348 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0171q.jpg
2007.08.19. 0349 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0173q.jpg
2007.08.19. 0350 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0174q.jpg
2007.08.19. 0351 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0175q.jpg
2007.08.19. 0352 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0177q.jpg
2007.08.19. 0353 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0178q.jpg
2007.08.19. 0354 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0179q.jpg
2007.08.19. 0355 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0181q.jpg
2007.08.19. 0356 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0182q.jpg
2007.08.19. 0357 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0183q.jpg
2007.08.19. 0358 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0185q.jpg
2007.08.19. 0359 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0187q.jpg
2007.08.19. 0360 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0188q.jpg
2007.08.19. 0361 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0193q.jpg
2007.08.19. 0362 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0196q.jpg
2007.08.19. 0363 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0197q.jpg
2007.08.19. 0364 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0199q.jpg
2007.08.19. 0365 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0200q.jpg
2007.08.19. 0366 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0201q.jpg
2007.08.19. 0367 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0205q.jpg
2007.08.19. 0368 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0206q.jpg
2007.08.19. 0369 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0207q.jpg
2007.08.19. 0370 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0208q.jpg
2007.08.19. 0371 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0209q.jpg
2007.08.19. 0372 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0210q.jpg
2007.08.19. 0373 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0211q.jpg
2007.08.19. 0374 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0212q.jpg
2007.08.19. 0375 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0213q.jpg
2007.08.19. 0376 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0215q.jpg
2007.08.19. 0377 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0216q.jpg
2007.08.19. 0378 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0218q.jpg
2007.08.19. 0379 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0219q.jpg
2007.08.19. 0380 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0220q.jpg
2007.08.19. 0381 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0221q.jpg
2007.08.19. 0382 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0222q.jpg
2007.08.19. 0383 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0223q.jpg
2007.08.19. 0384 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0224q.jpg
2007.08.19. 0385 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0225q.jpg
2007.08.19. 0386 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0226q.jpg
2007.08.19. 0387 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0227q.jpg
2007.08.19. 0388 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0228q.jpg
2007.08.19. 0389 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0229q.jpg
2007.08.19. 0390 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0230q.jpg
2007.08.19. 0391 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0231q.jpg
2007.08.19. 0392 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0234q.jpg
2007.08.19. 0393 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0235q.jpg
2007.08.19. 0394 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0236q.jpg
2007.08.19. 0395 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0237q.jpg
2007.08.19. 0396 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0238q.jpg
2007.08.19. 0397 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0239q.jpg
2007.08.19. 0398 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0240q.jpg
2007.08.19. 0399 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0242q.jpg
2007.08.19. 0400 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0243q.jpg
2007.08.19. 0401 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0244q.jpg
2007.08.19. 0402 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0245q.jpg
2007.08.19. 0403 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0246q.jpg
2007.08.19. 0404 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0247q.jpg
2007.08.19. 0405 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0248q.jpg
2007.08.19. 0406 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0249q.jpg
2007.08.19. 0407 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0250q.jpg
2007.08.19. 0408 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0251q.jpg
2007.08.19. 0409 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0252q.jpg
2007.08.19. 0410 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0254q.jpg
2007.08.19. 0411 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0256q.jpg
2007.08.19. 0412 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0257q.jpg
2007.08.19. 0413 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0258q.jpg
2007.08.19. 0414 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0259q.jpg
2007.08.19. 0415 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0260q.jpg
2007.08.19. 0416 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0261q.jpg
2007.08.19. 0417 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0262q.jpg
2007.08.19. 0418 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0263q.jpg
2007.08.19. 0419 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0265q.jpg
2007.08.19. 0420 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0266q.jpg
2007.08.19. 0421 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0267q.jpg
2007.08.19. 0422 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0268q.jpg
2007.08.19. 0423 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0269q.jpg
2007.08.19. 0424 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0270q.jpg
2007.08.19. 0425 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0271q.jpg
2007.08.19. 0426 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0272q.jpg
2007.08.19. 0427 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0273q.jpg
2007.08.19. 0428 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0274q.jpg
2007.08.19. 0429 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0276q.jpg
2007.08.19. 0430 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0277q.jpg
2007.08.19. 0431 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0278q.jpg
2007.08.19. 0432 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0279q.jpg
2007.08.19. 0433 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0280q.jpg
2007.08.19. 0434 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0281q.jpg
2007.08.19. 0435 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0282q.jpg
2007.08.19. 0436 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0283q.jpg
2007.08.19. 0437 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0284q.jpg
2007.08.19. 0438 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0285q.jpg
2007.08.19. 0439 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0287q.jpg
2007.08.19. 0440 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0290q.jpg
2007.08.19. 0441 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0291q.jpg
2007.08.19. 0442 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0292q.jpg
2007.08.19. 0443 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0293q.jpg
2007.08.19. 0444 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0294q.jpg
2007.08.19. 0445 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0297q.jpg
2007.08.19. 0446 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0298q.jpg
2007.08.19. 0447 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0299q.jpg
2007.08.19. 0448 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0300q.jpg
2007.08.19. 0449 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0302q.jpg
2007.08.19. 0450 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0303q.jpg
2007.08.19. 0451 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0304q.jpg
2007.08.19. 0452 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0305q.jpg
2007.08.19. 0453 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0306q.jpg
2007.08.19. 0454 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0308q.jpg
2007.08.19. 0455 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0311q.jpg
2007.08.19. 0456 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0312q.jpg
2007.08.19. 0457 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0313q.jpg
2007.08.19. 0458 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0315q.jpg
2007.08.19. 0459 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0316q.jpg
2007.08.19. 0460 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0317q.jpg
2007.08.19. 0461 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0318q.jpg
2007.08.19. 0462 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0319q.jpg
2007.08.19. 0463 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0320q.jpg
2007.08.19. 0464 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0321q.jpg
2007.08.19. 0465 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0323q.jpg
2007.08.19. 0466 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0324q.jpg
2007.08.19. 0467 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0325q.jpg
2007.08.19. 0468 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0329q.jpg
2007.08.19. 0469 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0330q.jpg
2007.08.19. 0470 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0331q.jpg
2007.08.19. 0471 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0332q.jpg
2007.08.19. 0472 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0333q.jpg
2007.08.19. 0473 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0334q.jpg
2007.08.19. 0474 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0335q.jpg
2007.08.19. 0475 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0336q.jpg
2007.08.19. 0476 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0337q.jpg
2007.08.19. 0477 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0338q.jpg
2007.08.19. 0478 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0339q.jpg
2007.08.19. 0479 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0341q.jpg
2007.08.19. 0480 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0342q.jpg
2007.08.19. 0481 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0344q.jpg
2007.08.19. 0482 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0346q.jpg
2007.08.19. 0483 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0347q.jpg
2007.08.19. 0484 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0348q.jpg
2007.08.19. 0485 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0350q.jpg
2007.08.19. 0486 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0352q.jpg
2007.08.19. 0487 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0353q.jpg
2007.08.19. 0488 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0354q.jpg
2007.08.19. 0489 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0357q.jpg
2007.08.19. 0490 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0360q.jpg
2007.08.19. 0491 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0361q.jpg
2007.08.19. 0492 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0362q.jpg
2007.08.19. 0493 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0363q.jpg
2007.08.19. 0494 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0366q.jpg
2007.08.19. 0495 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0367q.jpg
2007.08.19. 0496 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0368q.jpg
2007.08.19. 0497 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0369q.jpg
2007.08.19. 0498 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0370q.jpg
2007.08.19. 0499 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0371q.jpg
2007.08.19. 0500 Szegvári falunapok 2007. - 3. nap - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_0372q.jpg

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató