Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Könyvtári hírek

687

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Gyorsan eltelt ez a nyár is. Reméljük mindenki kipihente magát. 
10 nyári foglalkozásunkon alkalmanként 15-20 gyerek kézműveskedett, fűzte a szebbnél szebb gyöngykarkötőket, láncokat és sok érdekes állatfigura is született.
Emellett minden héten 3-3 kérdést tettünk fel, amelyre a választ a könyvtári könyvekben lehetett megtalálni. Többen is elkezdték a feladatok megoldását. Kitartóan mind a nyolc fordulót Fejős Máté, Kovács Endre, Kovács Margit, Kovács Tamás, Puskás Bence, Rozgonyi Tímea, Szanka Gábor, Táborosi Mónika, Tóth Nikolett, Totyik Zoltán töltötte ki. Megérdemelt jutalmukat a nyár záró vetélkedő után kapták meg. 
Egyik fiú a megoldásai végén ezt írta: „Remek volt a totó, csak úgy, mint tavaly, remélem jövőre is lesz ilyen.” Nagyon aranyos ez a megjegyzés, munkánkat dicséri, ezért érdemes csinálni. 
Várjuk továbbra is olvasóinkat a könyvtárban nyitvatartási időnkben.
Október elején országos rendezvénysorozat indul Összefogás a könyvtárakért címmel. Figyeljék a tv-ben, rádióban, újságokban a reklámokat, az olvashow-val kapcsolatban. Kapcsolódjunk be minél többen az országos játékokba. A könyvtárunk olvasóit mi is fogjuk értesíteni a programokról.
Október 7-én, vasárnap délután nyitott napot tartunk, majd a Szegvári Napló közönségtalálkozójára kerül sor.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató