Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Érrendszeri szűrővizsgálat

1 584

Ezúton értesítjük Szegvár lakosságát, hogy 2007. szeptember 15- én érrendszeri szűrővizsgálatot végzünk, mellyel az érszűkület, érelmeszesedés korai stádiumban – fiatal korban – kimutatható, agyvérzés, szívinfarktus megelőzhető! Helyszín: Anya és Gyermekvédelmi Tanácsadó,  Hunyadi u. 2.
15 perces fájdalommentes, vizsgálat arteriográffal (computerrel)! Minden 25 év felett egészséges, panaszmentes állapotban ajánljuk elvégeztetni! Kiemelten ajánlott:magas vérnyomás, cukorbetegség, szívbetegség, elhízás,dohányzás,magas koleszterinszint esetén! 
A nagy érdeklődésre tekintettel előzetes időpont egyeztetés alapján: (30)5888-236.

Különleges vizsgálati lehetőség a szívinfarktus és az agyvérzés megelőzésére arteriográfos érvizsgálattal

Az arteriográf világújdonságnak számító magyar találmány, mellyel az erekkel kapcsolatos szív-és érrendszeri megbetegedéseket tudjuk időben diagnosztizálni. Az MTV A szólás szabadsága című műsorában a feltaláló dr. Illyés Miklós be is mutatta a készüléket, mely vizsgálat miatt már nem kell Budapestre utazni, 20 fő felett országosan bármely városban / községben és munkahelyen elvégezzük. 
Magyarországon évente 70 ezren halnak meg szívinfarktusban (30 ezren rákban) úgy, hogy jó részük korábban nem szenvedett magas vérnyomásban és a koleszterinszintjük is normális volt. Ez azért fordulhat elő nagy számban, mert a szervezetünk jelzőrendszere az infarktus és a rák vonatkozásában hibás! A fájdalom későn jelentkezik! Sokszor a betegség semmifajta bevezető tünettel nem jelentkezik, első jele a szívinfarktus vagy az agyvérzés, amely már visszafordíthatatlan, sokszor azonnali halált okozó, de mindenképpen a minőségi életet megrövidítő betegség. A baj már akkor elkezdődhet, amikor a tünetek még nem is mutatkoznak, ami azonban az érrendszeren nyomot hagy egész korai, fiatal életkorban, s akire 5-10-15 év múlva esetleg szívroham vár.
Mi a megoldás? Az egyetlen ésszerű megoldás, a még panaszmentes állapotban történő szűrővizsgálat. Megelőzéssel,korai diagnózissal tudunk hatékonyan fellépni ellene. 
Új, hatékony módszer! Az arteriográf, a computeres érvizsgálat korai szakaszban, panaszmentes állapotban, gyorsan és fájdalom nélkül deríti ki, milyen állapotban vannak az ereink, érszűkület, érelmeszesedés nagyon korai stádiumban észlelhető, felismerhető és gyógyításával a szívinfarktus és / vagy az agyvérzés megelőzhető! 
A vizsgálat 15 perces, fájdalommentes, veszélytelen, a vérnyomásméréshez hasonlóan történik.
25 év felett mindenkinek ajánlott, felső korhatár nincs. Azok az emberek akik dohányoznak, elhízottak, szívbetegségben, magas vérnyomásban, cukorbetegségben szenvednek illetve a családjukban előfordultak ezek a betegségek, 25 év alatt is ajánljuk a vizsgálatot, akár 15 évesen is elvégeztetni.
A vizsgálatot a társadalombiztosítás nem támogatja, magán egészségpénztár tagoknak azonban ingyenes. 
Kóros lelet esetén a további vizsgálat-kezelés ingyenes!
Lehetőség van komplex szakorvosi szűrővizsgálatra is, mely a rák irányában három óra alatt várakozás nélkül teljes körű kivizsgálást biztosít. Ezt követően ha betegség merül fel a gyógykezelés a betegbiztosító terhére történik.
Foglalkozzon egészségével addig, amíg a betegség nem kényszeríti rá! Ne féljen az infarktustól és a ráktól, jelentkezzen nálunk szűrővizsgálatra.
Bejelentkezés, időpont egyeztetés: (30)5888-236

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató