Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Egy szurkoló

1 638

Dobai János írása

Sikeres őszi szezont produkáltak a szegvári focisták a megyei II. osztályú bajnokságban. Vereség nélkül vezetik a bajnokságot, igaz nem nagy az előnyük, de megérdemelten elsők. Mi szurkolók régóta várjuk a jó szereplést, ami talán már régen is kijöhetett volna. Azonban mindig hiányzott valami.
Ami most meg van az a csapategység, amely átsegítette őket a rosszabb időszakokban. Most biztatják egymást, nem pedig a piszkálódás hallatszik a meccs közepén a pályáról. 
Itthoni mérkőzéseken néha egész látványos játékot is láttunk, csak azt sajnáljuk, hogy nem láthatunk ismétlést, mint a tv-ben. Egyébként hiányérzetem van. A helyi médiát valahogy ez még nem igazán érdekli. Arra gondolok, hogy néha lehetne rövid összefoglalót készíteni a meccsekről, persze, ha technikailag megoldható.
Az idegenbeli mérkőzéseken is van mindig tartása a csapatnak, ami korábban bizony nem mindig jött össze, köszönhető ez a fegyelmezettségnek.
Az idén már egynéhányszor hallatszott a hajrá Szegvár, és szép volt fiúk is, mint valamikor régen. A játék is jobban megy, ha van biztatás. A nézőszám is emelkedett mostanában, köszönhetően a jó játéknak.
Ifi csapatunk is játszott jó mérkőzéseket, vannak tehetségeink most is, de nem mindig jött a siker nekik. Ha többem lennének, meg az edzéseket sűrűbben látogatnák, az eredmény is jobb lenne.
Köszönjük az őszi szereplést, és várjuk a tavaszi hasonló jó játékot.

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató