Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Nyugdíjas klubok, ha találkoznak

1 944

Pásztor Antalné és Mihály Ica írása

A szentesi Városi Nyugdíjas Klub tagjai november 10-én meghívást kaptak a szegvár Szép Öregkor Nyugdíjas Klub elnökétől, Bacsáné Erzsikétől, egy zenés vacsorával egybekötött összejövetelre.
Nagy izgalommal vártuk az estét, mivel mi jó néhányan a szentesi klub tagjai közül szegvári „elszármazottak” vagyunk. Alig várjuk, hogy valami alkalom legyen, hogy haza jöhessünk. (Nem csak szomorú alkalomra.) Köszönjük a meghívást, a szegvári klub tagjainak szeretetét, a sok finomságot, Erzsikéének a figyelmességét: beszélgetett, táncolt velünk. Ahogy a többi szegvári klubtag is. Vacsora előtt minden klub kis műsorral kedveskedett a többi meghívott klub tagjainak, amely az egész kultúrház nagytermét megtöltötte. Finom vacsora után kezdődhet a tánc. Senki nem akarta elkezdeni, de egyszer csak az első ajtónál a színpad elé lép egy pár, Majzik Ferenc és Gulyásné Miczki Piroska. Nagyon nagy sikerük volt és a többi vendéget, helybélit is táncra hívták.
Köszönjük ezt a vidám, szép estét minden szegvári klubtagnak, szervezőnek! Bacsáné Erzsikének jó egészséget! Reméljük, találkozunk februárban Szentesen, ahol mi a szentesi klub tagjai várjuk szeretettel a szegváriakat!

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató