Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvár Fórum csoport indult a Facebook-on

2 220

A csoport célja, hogy a Szegváriak egy független platformon meg tudják beszélni a települést érintő témákat, élményeket, eseményeket.  

A fórum első témája: Kell-e Szegvárnak körforgalom?

Az önkormányzati választások mellett ez a kérdés foglalkoztatja a leginkább a Szegváriakat. A körforgalom óriási találmány, számos előnnyel és hátránnyal. Szakemberek szerint jó dolog, csak tudni kell használni. Többen nem értik, hogy Szegváron, egy kis forgalmú mellékúton miért kellett körforgalmat építeni – amely óriási felfordulással és rombolással jár. Van aki szerint okosabb lett volna a körforgalom helyett elkerülő utat építeni, amellyel tehermentesíteni lehetett volna a központot az átmenő forgalommal. Van aki a kivitelezés szakszerűségét vitatja, s nem érti, hogy miért van a körforgalomban kettő villanyoszlop – máshol ilyet még nem látott. Olyan is akad, aki viccesen látja a dolgokat, és azt mondja, hogy jobb lett volna egy „rendőrlámpa”, vagy ha már körforgalom, akkor legalább egy duplasávos, – vagy vásárhelyi mintára –  emeletes körforgalom.

Mi most a Te véleményedre vagyunk kíváncsiak. Szavazz, hogy szerinted kell-e Szegvárnak körforgalom. Hozzászólásban várjuk véleményedet is. 

A Szegvár Fórum csoport szabályzata:

 • Csak kulturáltan! Cél a nyugalom és a biztonságérzet megőrzése.
 • A csoporttagság feltétele, hogy a jelentkező profilja nem lehet rejtett az admin előtt. Amennyiben azt a felvétel után módosítja a tagunk, azonnali kizárás jár.
 • Politizálni természetesen szabad, de csakis a normális kereteket betartva! (Következmény a bejegyzés vagy hozzászólás törlése és némítás.)
 • A csoportot propaganda és kampánycélokra felhasználni bármilyen formában TILOS!
 • Vitázni természetesen lehet, de csak valós névvel! Álnév vagy anonimitás nem elfogadott. (A felvételhez is szükséges a korrekt profil és a mögöttes személy valódisága.)
 • Senki nem sértheti meg mások emberi méltóságát; vallási, származási, világnézeti, nemi, politikai, stb. szempontból!
 • A megalapozatlan vádaskodás, a fölösleges indulatkeltés – uszítás, hátsó szándékkal történő „utalgatás” – és ellenségeskedés szítása nem megengedett!
 • Azonnali kizárást, a felvétel elutasítását, súlyos esetben a végleges tiltást eredményezi, ha valaki félelmet keltő módon vagy agresszíven viselkedik, akár írásban, videó- vagy képi anyaggal.
 • Az admin vagy a moderátorok NYILVÁNOS lejáratása, a döntések megkérdőjelezése végleges törléssel jár.
 • Tilos és azonnali kizárást von maga után a privát szféra megsértése (pl. a magán célú levelezések nyilvánosságra hozatala a másik fél beleegyezése nélkül), a zaklatás, lejáratás.
 • Tilos a hirdetés (minden, amiért fizetni kell – akár pénzzel vagy „önkéntes felajánlással”), erre a célja ajánljuk a Szegvári Tuti Tipp csoportot. Kérjük szépen, az új gazdákat kereső, macskákat-kutyákat a hirdetéses csoportunkban közzétenni! Természetesen az eltűnt vagy kóborló kedvenceket kereső bejegyzéseknek teret adunk.

Ha kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot velem vagy a moderátorokkal. Érezd jól magad nálunk!

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató