Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Okospadok Szegváron

6 291

2019. december 18-tól pályázati forrásból beszerzett, napelemmel működő okospad várja Szegvár járókelőit a piactéren, a központi iskolánál és az Újfalusi ABC áruház előtt. A minimalista stílusú padon telefont tölteni és internetezni is lehet. A beépített hűtőrendszerrel az ülőfelület még a nyári forróságban is kellemes hőmérsékletet biztosít.

A 800 kilogramm teherbírású okospad teljes mértékben napelemből származó energiát használ. A pad optimalizálja saját energiafelhasználását, így az sosem kapcsol le, és időjárási viszonyoktól függetlenül folyamatosan üzemel. Integrált lámpái két méteren belül megvilágítják az ülőalkalmatosság környezetét, lehetővé téve a felhasználók számára az éjszakai használatot.

A fehér színű, acélvázas pad ellenáll a természet viszontagságainak, az ülőfelület anyaga szintén tűzbiztos, és bármikor könnyen újrapolírozható az eredeti állapot visszaállítása érdekében. Az okospad egy független felhasználású, vezeték nélküli készüléktöltővel és két smart USB-csatlakozóval is rendelkezik, amik a mobilkészülékek gyorstöltését teszik lehetővé. A 4G router segítségével az internetkapcsolat a pad 4 méteres körzetében elérhető.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató