Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kisiparos bál 1990.

5 186

Kérjük vedd figyelembe, hogy ez a bejegyzés már több mint egy évvel ezelőtt jelent meg, így lehet, hogy ma már nem aktuális információkat tartalmaz.


Nagy sikere volt múltheti kezdeményezésemnek, hogy archív videókazettákat digitalizáljak, majd publikáljak az Interneten. Az első videót (Kisiparos bál 1988.) több mint 600-an nézték meg. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam, amelyek jól esnek, hiszen a digitalizálási folyamat és a videó utómunkálatok rengeteg időt felemésztenek.

A mai napon az 1990. évi kisiparos bálat dolgoztam fel, amelynek hangulata különleges, hiszen pár hónappal korábban következett be a rendszerváltás. A tanácselnök helyett polgármester lett, a kisiparosokból pedig vállalkozók lettek.

A fővárosból érkeztek előadóművészek, akik táncdalokat, operetteket és humort adtak elő. A fellépő művészek: Balassa Tamás, Fábián Éva, Katona János, Szolnoki Tibor és Lehoczky Zsuzsa.

Fontos kiemelnem, hogy ezt a videót is Puskás Pál készítette. Pali bácsi nem csak a műsorra figyelt, hanem végigjárta az asztalsorokat, s így megörökítette a 30 évvel ezelőtt szórakozó Szegváriakat.

Az előadóművészek műsorai alatt egyes hangsávokat – szerzői jogi követelés miatt – elnémított a YouTube, tehát a hiba nem a Te készülékedben van! Az érintett szakaszok: 41:00 – 43:37, 45:29 – 48:14 és 32:55 – 35:56.

Jó szórakozást és múltidézést kívánok a 3 órás videóhoz!

Kisiparos bál 1990.
Szegvári képek, szegvári emlékek Facebook csoport

Iratkozz fel a Szegvár Online híreire!

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató