Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Közalkalmazottak és Köztisztviselők bálja 1998.

2 801

Mai szombati videóalbumunkban a szegvári közalkalmazottak és köztisztviselők 1998. évi báljának felvételét láthatjátok. Ez a bál volt a közalkalmazottak bálja történetének ötödik bálja, a szervezők meg is emlékeztek erről. A több emeletes születésnapi tortán Szegvár címere volt látható marcipánból mintázva. (Érdekesség, hogy ez a címer még Szegvár korábbi címere, ezután lett elfogadva az új, jelenleg is használt községi címer.)

Ezen a bálon Vörös János és zenekara szolgáltatta a vidám hangulatot, a sztárvendég pedig Galambos Lajos – vagy ahogyan többen szólítják: Lagzi Lajcsi – volt. A Művelődési ház nagytermét Kukovecz Márta (Mini Virágbolt) díszítette fel egyedi dekorációjával.

A vacsora szegvári bográcsos marhapörkölt volt, a bál népszerűségét jelzi, hogy több mint kétszáz vendég volt a Művelődési ház nagytermében.

A videófelvételt Piti János készítette, sajnos a bál pontos időpontját nem tudtuk megállapítani. Jó szórakozást kívánok a 22 évvel ezelőtti 3 órás felvételhez! Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Közalkalmazottak és Köztisztviselők bálja – 1998.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató