Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Vőfélytalálkozó 2001.

2 827

Mai videóalbumunkban a második szegvári vőfélybál felvételét nézhetitek meg, melyet Piti János készített 2001-ben. (Az első vőfélybál 1999-ben volt.)

Vőfélyek és lakodalmas zenekarok találkozója – ez a bál elnevezése, melyet Joó Ferenc és felesége szervezett meg. A vőfélyek közül bemutatkozott Ecsédi Józsefné (Nagytőke), Kádasi Zoltán (Szentes), Sári Zsolt (Szelevény), Horváth Imre (Hódmezővásárhely), Bihari János (Hódmezővásárhely), Varga János (Hódmezővásárhely), ifj. Ágoston Mihály (Szegvár), ifj. Rostás Zoltán vőfélytanonc (Hódmezővásárhely), Rostás Zoltán (Hódmezővásárhely), Remzső József (Szentes) és Joó Ferenc (Szegvár). Kettő szegvári vőfély egészségügyi okok miatt hiányzott a rendezvényről, Varga János és Ágoston Mihály. A zenekarok közül itt volt Kovács János „Subás” (Baks), Bernáth János és zenekara (Csanytelek), Szombathelyi Péter (Tömörkény), Kovács László és a Reflex együttes (Csongrád), Lucz Zoltán (Nagymágocs) és Baranyi Tibor (Csongrád).

A vidám, lakodalmi hangulat most is megvolt. Aki szereti a régi lakodalmak hangulatát, feltétlen nézze végig a 3 órás videót.

Jó szórakozást kívánok a 19 évvel ezelőtti felvételhez! A vőfélybál 2001. február 24-én volt a szegvári Művelődési házban.

Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Vőfélytalálkozó – 2001. február 24.
Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató