Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szegvári vállalkozások, civil szervezetek figyelmébe: elindult az e-Szegvár

2 313

Elindult az e-Szegvár szolgáltatás, amelynek keretén belül szegvári egyéni vállalkozók, cégek és civil szervezetek részére van bemutatkozási lehetőség Szegvár hivatalos honlapján. A szolgáltatást igénybe vevő vállalkozásokat ingyenesen elhelyezzük az oldalon lévő Google Maps térképen, megjelentetjük hirdetését.

Várják szegvári székhellyel vagy telephellyel bejegyzett vállalkozások és civil szervezetek regisztrációját az e-Szegvár oldalon, ahol elolvashatják Szabó Tibor György Polgármester vállalkozásokhoz szóló köszöntőjét is.

Azon vállalkozásoknak és civil szervezeteknek is szeretnének kedvezni, akiknek nincs weblapjuk. Kérésre egyszerűsített formában díjtalanul létrehozunk egy aloldalt a szegvar.hu domain alatt. Bemutatkozás, kapcsolat, fotók, térkép, stb. helyezhető el a mini honlapon.

A fentebb említett szolgáltatásokat szegvári vállalkozások és civil szervezetek vehetik igénybe ingyenesen. Technikai részletekkel, további információval kapcsolatban keresse Purgel Zoltánt a 06 30 3491100 számon, vagy a zoltan@purgel.hu e-mail címen.

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató