Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Az erdők megmaradása és gyarapodása a jövőnk záloga!

2 106

Solti Bernadett Instagram csatornáján jelent meg tegnap egy videó, melyben Berni az országfásítási programról mondja el gondolatait. A felvétel a Réti-telepi játszótéren készült.

Sziasztok! Itt vagyunk Szegváron. Szegvár nagyon közel áll a szívemhez, ugyanis a férjem Ádám félig-meddig szegedi származású. Családjaink fele Szegeden él és rengeteget járunk erre a környékre, és nagyon sokat kirándulunk is itt. Különösen nagy örömömre szolgál, hogy Szegvár is részt vesz az országfásítási programban. Az Agrárminisztériumnak a célja az, hogy 2030-ra minimum 27%-a az országunknak fás és erdős részből álljon, ami szerintem elképesztően fontos, ugyanis nem mindegy hogy milyen levegőt szívunk mi, a gyermekeink, a gyermekeink gyermekei. Nagyon örülök annak, hogy az országunk egyre zöldebb lesz, és nagyon büszke vagyok erre a kezdeményezésre.

# Az erdők megmaradása és gyarapodása a jövőnk záloga! Solti Bernadett Instagram csatornáján jelent meg tegnap egy videó, melyben Berni az országfásítási programról mondja el gondolatait. A felvétel a Réti-telepi játszótéren készült. > *Sziasztok! Itt vagyunk Szegváron. Szegvár nagyon közel áll a szívemhez, ugyanis a férjem Ádám félig-meddig szegedi származású. Családjaink fele Szegeden él és rengeteget járunk erre a környékre, és nagyon sokat kirándulunk is itt. Különösen nagy örömömre szolgál, hogy Szegvár is részt vesz az országfásítási programban. Az Agrárminisztériumnak a célja az, hogy 2030-ra minimum 27%-a az országunknak fás és erdős részből álljon, ami szerintem elképesztően fontos, ugyanis nem mindegy hogy milyen levegőt szívunk mi, a gyermekeink, a gyermekeink gyermekei. Nagyon örülök annak, hogy az országunk egyre zöldebb lesz, és nagyon büszke vagyok erre a kezdeményezésre.* Solti Bernadett férje Solti Ádám, aki a Barátok közt televíziós sorozat egyik legnépszerűbb karakterét, Ádámot alakítja. Az Agrárminisztérium Településfásítási Programjára Szegvár is sikeresen pályázott, melynek eredményeképpen összesen 30 db konténeres díszfát kapott Szegvár (10 db ezüst hárs, 10 db amerikai hárs és 10 db pusztaszil díszfát). A faültetési program első üteme szeptember 15-én kezdődött el a központi játszótéren, amelyen köszöntőt mondott Farkas Sándor térségünk országgyűlési képviselője, miniszterhelyettes. A második ütemben lelkes szegvári önkéntesek jóvoltából a Réti-telepi játszótéren lettek díszfák elültetve, majd az Újfalui játszótér következett.

Közzétette: Purgel Zoltán – 2020. december 11., péntek

Forrás: Solti Bernadett Instagram csatornája

Solti Bernadett férje Solti Ádám, aki a Barátok közt televíziós sorozat egyik legnépszerűbb karakterét, Ádámot alakítja.

Solti Ádám és Solti Bernadett (Fotó: RTL Klub)

Az Agrárminisztérium Településfásítási Programjára Szegvár is sikeresen pályázott, melynek eredményeképpen összesen 30 db konténeres díszfát kapott Szegvár (10 db ezüst hárs, 10 db amerikai hárs és 10 db pusztaszil díszfát).

A faültetési program első üteme szeptember 15-én kezdődött el a központi játszótéren, amelyen köszöntőt mondott Farkas Sándor térségünk országgyűlési képviselője, miniszterhelyettes. A második ütemben lelkes szegvári önkéntesek jóvoltából a Réti-telepi játszótéren lettek díszfák elültetve, majd az Újfalui játszótér következett. Ez utóbbi önkéntes faültetési programjáról láthatnak néhány fotót.

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató