Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szüreti bál az Idősek Otthonában – 1995. október 12.

2 329

Kis szünet után újra folytatjuk „Videoalbum” rovatunkat, amelyben ezalkalommal 1995-ben a szegvári Idősek Otthonában készített szüreti bál videófelvételét nézhetitek meg, melyet Bihari Ferenc készített. Ez a felvétel azért is kedves számomra, mert édesanyám (Purgel Józsefné) is feltűnik a videón.

Külső segítséggel sikerült a felvételen látható személyek neveit összeállítani, köszönet ezért a segítségért Bakó Kálmánnénak és Muzsik Andrásnénak. (A kisebb hiányosságokért elnézést kérek, hozzászólásban várjuk a javításokat.)

Az Idősek Otthona dolgozói, akik feltűnnek a képkockákon: Bakó Kálmánné, Buda Pálné, Gémes Istvánné (csőszfiú), Muzsik Andrásné, Pataki Jánosné, Purgel Józsefné, Seres Károlyné és Szolga Istvánné. A képkockákon jól visszatükröződik az intézmény dolgozóinak összetartása és az idősek irányába nyújtott önzetlen szeretet.

Az Idősek Otthona vezetője Pataki Jánosné köszöntötte a „bálozókat”, citerán pedig Szabó Lajos csinált vidám hangulatot.

A videón látható idősek: Bánfi Mihály, Bárányné, Berkeczné Veronka, Bihariné, Bihari Rózsa, Bozóné, Czakó Sándorné (csőszlány), Gál Imréné (csőszlány), Halál Jánosné, Hegyi Mártonné (kisbíró), Lőrincz Albertné, Mihály Miklós, Nánási Kálmánné (csőszlány), Németh András, Osztroluczki Pálné, Pitiné, Piti Lajos, Olajos Katalin, Pocsorákné, Vargáné Erzsike, Vígh Jánosné. 26 év telt el azóta, a legtöbben már elhunytak. Abban bízom, hogy a „mulatozó” idősek unokái, dédunokái megörülnek ennek a kisfilmnek.

Jó szórakozást kívánok a 26 évvel ezelőtti szüreti bál háromnegyed órás felvételéhez! Jövő héten folytatjuk az 1996. évi farsangi bál felvételével.

Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, kérlek juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Szüreti bál az Idősek Otthonában – 1995. október 12.
- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató