Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

A botrányba fulladt Neoton koncert – 1977.

3 083

? A fotóalbum címe: A botrányba fulladt Neoton koncert – 1977.

? A fotókat Lucz Ferenc készítette.

? Negatív sorszáma: 72.

? A képen látható személyek: Pál Éva, Pásztor László,

? Ez a fotóalbum a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban itt található meg: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.539840623309556

A Mindszentiek bekiabáltak a lányoknak (mutassatok valamit). Lajos bácsi a botrány elkerülése végett feloltotta a villanyt, a zenekar befejezte a rendezvényt.

Bugyi Imre hozzászólása

Én csak annyit tennék hozzá, hogy telt házas rendezvény volt, minden jegy elkelt. A zenekar kicsit késve érkezett, a közönség jó része már meglátogatta a büfét, és olyan is volt aki a vendéglőbe is át ment – az a kis csoport is köztük volt. Már a beszerelés közben is el hangzott egy két keresetlen szó, majd talán három – négy szám után kisebb dulakodás alakult ki a színpad előtt. Érdekességként megjegyzem, Mindszentiek között alakult ki a kis vita, volt egy része aki rendszeresen át jártak szórakozni Szegvárra, akik tisztelték Lajos bácsit és adtak a szavára ők látható a szilveszteri képeken is.

Bugyi Imre hozzászólása

Eredetileg a P Mobil volt meghirdetve, azért „más kávéház”. Nemcsak a Mindszentiek balhéztak…

Koválcsik Pál hozzászólása

A P Mobil koncert később volt, oda már rendőri segítséget is kértek és nem voltak székek a nagyteremben. Én így emlékszem és nem tudom pontosan volt e balhé.

Bugyi Imre hozzászólása

Egyetlen koncert Szegváron amelyen én is ott voltam. Valóban mindszenti fiúk bekiabáltak, jó bunkó módon. Félbe szakadt, pedig nekem nagyon tetszett. A zenészek kérdezték mi a probléma, mi nem jó, de a hangoskodók szó szerint elküldték, lezavarták őket. Ha nem tetszik elmegyünk – mondták és összepakoltak. Szégyelltük, hogy így lejáratták a szegváriakat. Többet nem is mentem el ilyen rendezvényre.

Piti Mária hozzászólása

A közönség soraiban volt egy kb. 15 fős csoport, akik folyamatosan nemtetszésüknek adtak hangot. Valószínűleg nem tudták, hogy Neoton koncertre vettek belépőt, mert a kemény rockzenét hiányolták. A zenekar játszotta a saját szerzeményeit a nagy többség szórakozására, és ebből kerekedett kisebb fajta botrány.

Szarvas Ferenc hozzászólása

Ott voltam, akkor nem igen kedvelte a közönség a vokális zenét. Nem lelkesedett be a közönség és leszóltak a színpadról meg vissza. A rock zenét szerette inkább a fiatalság

Dobai János hozzászólása
Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató