Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kötelező győzelem

2 235

Az elmúlt hétvégén a sereghajtó Pusztamérgeshez utazott a Szegvár. Az első félidő eseménytelenül zajlott igy 0:0-ás eredménnyel vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második félidő már szegvári helyzetekkel indult. Az 51. percben Bihari Dániel bal szélről támadott majd kb. 20 méterről a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát – 0:1. Néhány perccel később egészen pontosan az 58. percben Puhala középre passza után a tizenhatoson belülről Józsa Dániel talált be – 0:2. A következő percekben is a vendégek uralták a mérkőzést, majd nem sokkal a vége előtt a 87. percben Vigh Márk balvédő tört előre, beadta a tizenhatoson belülre a labdát, ahol Bihari Dániel érkezett és megszerezte saját második, csapata harmadik gólját – 0:3.

Bagi Endre vezetőedző:

„Egy hét alatt a harmadik meccsünket játszottuk. A vasárnapi meccsnek köszönhetően háromból kettőt nyertesen hagytunk magunk mögött. Ettől függetlenül a vasárnapi nyertes meccs borzasztó nehéz volt. De nem azért, mert az elmúlt hét túl sok volt. Egyszerűen az első félidőben nem tudtunk semmit összehozni és kihozni magunkból. Mielőtt elindult volna bármi csapatjáték, már a harmadik passz után elhalt. Az ellenfél persze érezte a feszültséget rajtunk és próbáltak nyomást gyakorolni ránk, de a csapat védelmi része volt az, ami tökéletesen működött. A félidőben próbáltam a hibákat elmondani a srácoknak és azt is tudatosítani, hogy ha gólt kapunk akkor kegyetlen nehéz helyzetbe kerülünk. Úgy érzem a második félidőben mindenki összekapta magát. Meg is lett az eredménye hisz 6 perccel a kezdés után Bihari góljával vezetést szereztünk. Ráadásul úgy, hogy a félidő után ki sem tudtak a térfelükről jönni. A második gól egy gyönyörű támadás után sikerült hálóba találni. Ekkor már érezhető volt, hogy kézben lesz a meccs. Egyre több helyzetünk volt és a harmadik gól után teljes nyugalommal fejezhettük be a mérkőzést. Innentől és ezzel együtt is nagyon nehéz meccseink vannak a következő hetekben. Bízom a csapatban és tudom mindent meg fognak tenni a srácok, hogy minél jobban alakuljon a bajnokság vége! Köszönjük a követést és biztatást és hamarosan remélhetőleg már nézőket is köszönhetünk a pálya szélén. Hajrá Szegvár!”

Ezzel a győzelemmel a Szegvár továbbra is őrzi 4. helyét a tabellán. Az előttünk álló hétvégén a tabella 5. helyén álló Szegedi Pázsit SE látogat Szegvárra. A mérkőzés szombaton 17 órától lesz, ha meglesz a 4.000.000 beoltott akkor már a védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják a mérkőzést – erről az FC Szegvár Facebook oldalán szombaton délelőtt közleményt fog kiadni a Sportegyesület.

Csütörtökön kisorsolták a Csongrád-Csanád Megyei Kupa Negyeddöntőinek párosításait, jövő szerdán a Megyei I. osztályú Csongrád TSE látogat Szegvárra.

Pusztamérges FMC – FC Szegvár 0:3 (0:0)

  • Helyszín: Pusztamérges, Zárt kapus
  • 2021. április 25. 14:30
  • Szegvári összeállítás: Bihari G., Kelemen, Bagi (Janó), Szűcs (Gémes), Bihari D., Bihari T., Nana, Puhala, Rácz (Bereczki), Józsa (Gedai), Vigh.
  • Kispad: Biácsi.
  • Gólszerzők: Bihari D. (2) 51′ 87′, Józsa 58′.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató