Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Ballagás a Forray Máté Általános Iskolában 2021.

4 430

Ma délelőtt rendezte meg a szegvári Forray Máté Általános Iskola hagyományos ballagási ünnepségét, ahol két nyolcadikos osztály diákjai búcsúztak iskolájuktól. A járványügyi előírások szerint a végzősök idén nem járták végig az iskola tantermeit és folyosóit. A  szülők és a meghívott vendégek az intézmény udvarán, a tölgyfa árnyékában várták a ballagó diákokat, akik színes ünnepség keretében búcsúztak iskolájuktól.

A 8. a osztályból ballagott Bakó Zsombor, Czibulya Márk Máté, Gyenes Maximilián Dávid, Holozsai Leila, Kiss Hanna, Kozma Csaba János, Magyar Tibor Áron, Matyi Ármin, Pécsi Fanni, Süli Milán, Szabó Ádám Nándor, Szabó Réka Erika, Szalkai Cintia, Szlapák Dániel Levente, Varga Alex és Vigh Endre. Osztályfőnök: Rozgonyiné Szabó Mária.

A 8. b osztályból ballagott Bereczki Barbara, Bori Nikoletta Zsuzsanna, Csák Zoltán Barnabás, Csatordai Ákos, Huszti Henriett, Kállai Amanda, Kiss Bálint Balázs, Kotvics Benjámin, Kovácsik András, Luli Áron, Muzsik Mira, Pécsi Dominik, Sipos István Géza, Siska Linda, Szabó Kevin és Varga Szabolcs Péter. Osztályfőnök: Rozgonyi Zoltán.

8. a osztály (A fotó 2021. május 14-én készült.)
8. b osztály (A fotó 2021. május 14-én készült.)
Szabó Tibor György polgármester távollétében Tóth Péter alpolgármester mondott köszöntőt

Tisztelt Ünneplők! Tisztelt Pedagógusok! Kedves Szülők! Kedves ballagó Nyolcadikosok!
Úgy gondolom, egy fontos és jelentős esemény minden diák életében a ballagás. Véget ér egy életszakasz, és elkezdődik egy új.
Kedves Gyerekek! A mai napon elbúcsúztok egymástól, tanáraitoktól, az iskolától. Tudjuk, és nektek is tudnotok kell, hogy nem könnyű a mai világban útnak indulni, hiszen nem látjátok előre, mit rejt számotokra az ismeretlen jövő. Bízom benne, hogy mindannyian megtöltöttétek a tarisznyáitokat olyan értékekkel, emlékekkel, tudással, amelyek majd segítenek benneteket a következő akadályok legyőzésében. Higgyétek el, hogy az ebben a korban megszerzett tudás, az örömök és bánatok, a nagy barátságok majd meghatározzák felnőttkorotokat is! A mai nehéz időszakban nem könnyű jó tanáccsal szolgálni, mert nincsenek kiszámítható, jól kitaposott utak, amelyek mindenki számára elérhetőek és járhatóak. Csak reménykedhetünk abban, hogy nem tévesztitek el a helyes irányt ebben a mai, veszélyekkel és csábításokkal teli világban. Fontos, hogy az életben vegyétek észre a jót és tudjátok megkülönböztetni a rossztól. Eddig tanáraitok és szüleitek veletek voltak általános iskolai tanulmányaitok során. Ez az út azonban korántsem ért még véget. Valamennyien továbbtanultok. Majd néhány év múlva, amikor emlékeitek között kutatva rátaláltok ballagó tarisznyátokra, a tablóra, a ballagási meghívóra, akkor döbbentek rá, hogy az idő önmagában semmit sem ér, csak akkor válik jelentőssé és értékessé, amikor tartalommal töltitek meg.
Tisztelt Szülők! Most biztosan büszkén tekintenek a ballagó csinos lányokra és a jó kiállású fiúkra. Az arcukra nézve felvillan a 8 évvel ezelőtti kisiskolás képe, aki az óvodát elhagyva egy új kihívás felé vette az irányt. Ez a néhány év az Önök részére is nagy megmérettetés volt. A folyamatosan változó gyermeket irányítani, nevelni kellett. A helyes út megmutatása közben biztosan voltak kritikus pillanatok, de bízom benne, hogy odafigyelésükkel és szeretetükkel minden akadályt sikeresen vettek. Gyermekeiknek továbbra is ugyanilyen támogató, segítő szeretetre, odafigyelésre van szükségük. Ehhez kívánok mindannyiuknak kitartást és jó egészséget!
Tisztelt Pedagógusok! Ezúton szeretném megköszönni munkájukat, támogatásukat, segítségüket. Nehéz, de örömteli feladat az itt álló ballagó diákokat idáig eljuttatni. Szabó Tibor György polgármester úr és a képviselőtestület nevében köszönöm a tartalmas, türelmes, következetes munkát, köszönöm mindazt a törődést, szeretetet, aggódást, amit az általános iskolai évek alatt kaptak önöktől a diákok.
Kedves Ballagók! Most gondoljatok néhány pillanatig mindazokra, akik segítettek, bíztattak, bátorítottak benneteket az elmúlt évek során. A szüleitekre, családtagokra, tanítóitokra, tanáraitokra, az iskola technikai dolgozókra, akik segítették mindennapi munkátokat az iskolában. Itt az ideje a hálának, a köszönetnek. Nevetekben is megköszönöm azt a sok segítséget, amellyel támogattak benneteket! Kívánom, hogy a következő iskolátokban álljátok meg a helyeteket és érjétek el a céljaitokat! Kívánok mindenkinek jó nyaralást, jó pihenést és elsősorban jó egészséget! Akárhová kerültök az életben, Szegvár mindig visszavár benneteket!

Tóth Péter alpolgármester köszöntője
Csikós Amanda 7. osztályos tanuló Szabó T. Anna: Útravaló című versét szavalta el

Szabó T. Anna: Útravaló

Bátorság. Indulj. Meg ne torpanj.
Ne kérdezd, hogy a célod hol van.
Köss könnyű kendőt, köss sarut.
Ki tudja, meddig visz az út.

Ha minden lépés élvezet,
tán mindegy is, hová vezet.
Csak lélegezz, csak lépj. És ennyi.
Szívdobogásra menni, menni.

Vidd, ami kell. Kevés elég.
A tűz, a föld, a víz, az ég.
Aki ismeri önmagát,
útvesztőiből is égre lát.

Nem baj, ha körbe-körbe jársz:
aki vár, úgyis rátalálsz.
Úgyis rád talál, aki vár:
az út kinyit, a pont bezár.

A labirintus közepe
csalogat, csábít befele:
puha, fészekmeleg, sötét.
Ki kit talál meg, az a tét.

Indulj. A többit rád hagyom.
A táska leng a válladon:
az ellensúlyról énekel,
miközben lelked égre kel.

Itt tart a földön: el ne szállj.
Vedd, vidd, vidulj! Menj, meg ne állj!
Ha messze jut, ha visszafut:
mindig magadhoz visz az út.

A hetedik osztályosok nevében Csatordai Zsófia búcsúzott a nyolcadikos diáktársaitól

Kedves Ballagó Nyolcadikosok!
„Elmegyek, elmegyek, Hosszú útra megyek…” -mondja a ballagási dal, és Ti most valóban messzebb kerültök az iskolánktól, lehet néhányan a szülőfalunktól is. Egy új fejezet kezdődik az életetekben, amelynek a lapjait Ti írjátok, és nagyrészt Tőletek függ, hogyan sikerül. De bízzatok Önmagatokban, és legyetek kitartók! Kívánjuk, hogy választott középiskolátokban érezzétek jól magatokat, és valósítsátok meg céljaitokat! Szomorú és vidám is egyben itt látni Benneteket ünneplőben. Szomorú azért, mert most végképp elbúcsúztok a Forray padjaitól, termeitől, az itt töltött évektől. Vidám azért, mert együtt tudunk ünnepelni Veletek a ballagási ünnepségeteken. Ma átadtátok nekünk az iskolánk zászlaját. Társaim nevében ígérem, hogy méltón őrizzük majd tovább. Őrizzétek meg emlékeitekben az iskolai feleletek, dolgozatok izgalmait, örömeit, a suli-bulik, akadályversenyek, kirándulások és nem utolsósorban a digitális oktatás hangulatát. Hiányozni fogtok majd a folyosók és az udvar zsongásából, és a vidám beszélgetésekből. Úgy maradjanak meg ezek az évek, mint ahogyan ennek az éneknek a soraiban van, amellyel most búcsúzom: „Az együtt töltött szép napok emléke, Fülünkbe cseng, mint szép melódiák!”

Víghné Németh Ildikó intézményvezető köszöntője

Szeretettel köszöntöm a megjelent vendégeket, jegyző urat alpolgármester urat, képviselőket, plébános urat, szülőket, családtagokat, kollégáimat és nem utolsó sorban ballagó diákjainkat!
COVID-19 ide, karantén oda, 2021. június 12-ét írunk, véget ért egy újabb tanév. Számotokra kedves nyolcadikosok, az utolsó általános iskolában töltött nap, ballagásotok napja. A ballagás olyan ünnep, amibe mindig egy kis szomorúság keveredik, hiszen a búcsúzás pillanata mindannyiunkban vegyes érzelmeket kelt. A ballagók végre megszabadulhatnak minden kötöttségüktől, a felelésektől, a dolgozatírástól, de ide kötik őket a barátok, a csínytevések, a közös programok: a Máté napi akadályverseny, a farsangi mulatság, az osztálykirándulások, a sportversenyek.
Kedves Nyolcadikosok! 8 évvel ezelőtt mikor felszálltatok az „elsős Forrays vonatra”, azt a vonatot Bereczkiné Buza Anett és Papné Benkő Mónika, később Huszka Lászlóné Rózsika tanító néni indította útjára Veletek.  Aztán elindult a „Forrays vonat”, amelyen néha úgy éreztétek magatokat mintha a leggyorsabb szuperexpresszek sebességének érzésével száguldanátok, néha pedig egy ócska személyszállító vicinális csigalassúságával vánszorogna. Különösen igaz ez a feleltetések idejére, akkor nem haladt az idő vonata! Gondolom most, hogy az előző tanévben és most is, több hónapon át nem tudtatok személyesen találkozni, jó volt felidézni az első napokat, heteket, amikor ismerkedtetek egymással, az iskolával, próbára tettétek tanáraitok türelmét, megértését, szigorát. Tapintható volt a közeli elválás miatt érzett feszültség a levegőben. Aztán egyre magabiztosabban kezdtetek mozogni az iskola vonatán, kiérdemeltétek az első komolyabb dicséreteket, osztályfőnöki figyelmeztetéseket. A szeptember 1-ei tanévnyitón a következő mondatokkal igyekezetem felhívni figyelmeteket a nyolcadik osztály fontosságára: „Mozgalmas, erőt próbáló év vár rátok, itt a pályaválasztás terhe, a ballagás, fotózás, meghívók, nyakkendő, ruha… Céltudatosságot és kitartást kívánok nektek, hogy a végén az ünnep valódi ünnep lehessen.” – erre is biztosan emlékeztek. Hát itt a vége!
Kedves Ballagó Diákok! Ne feledjétek, mi tanárok soha nem hittük, hogy hibátlanul dolgozunk. Azt viszont igen, hogy lelkiismeretes, a ti érdekeiteket leginkább szem előtt tartó tevékenységgel becsületes munkára sarkalljunk, a tudás megszerzésére, megbecsülésére ösztönözzünk benneteket. A különböző kompetenciák, készségek és képességek fejlesztése, az emberi értékrend alapjainak beívódása a mindennapi cselekedetekbe ugyanolyan fontos, mint a tantárgyi ismeretek. Gondoljatok néhány pillanatig mindazokra, akik segítettek, bíztattak, bátorítottak benneteket az elmúlt évek során. A szüleitekre, családtagokra, akik a legnagyobb nehézségek idején is mellettetek álltak. Itt a hála és a köszönet ideje…
Kedves Kollégáim! A „Forray” vonatának 8. a és 8. b osztályának osztályfőnökei Rozgonyiné Szabó Mária és Rozgonyi Zoltán vagonjában helyet foglaló 32 diákunk számára elérkezett a végállomás. Nehéz, de örömteli feladat volt a most ballagó diákokat a végállomásig eljuttatnunk. Köszönöm a tartalmas, türelmes, következetes munkát, köszönöm mindazt a törődést, szeretetet, aggódást, amit az évek alatt tőletek kaptak a tanítványaink. A képzeletbeli utazás alatt szívünkhöz nőtt fiatalok a mi segítségünkkel jutottak az új vonatra feljogosító, névre szóló helyjegyeikhez. De tudom, hogy MI a későbbiekben is mindig készen állunk arra, hogy biztatást, eszközt, útravalót adjunk egykori tanítványaink számára.
Kedves Szülők! Amikor 8 évvel ezelőtt a Forray Máté Általános Iskola vonatára felszállították gyermeküket, többek között a következő bíztató szavakat intéztük Önökhöz: „…Az eddig óvodás kislány, kisfiú iskolai tanulóvá lépett elő. Iskolába járni nem könnyű. Mi, itt törekszünk arra, hogy a tanulás mellett azért a játékra, sportolásra is jusson idő. Gyermekeik jó kezekben lesznek. Lelkiismeretes, a gyermekeket szerető, nekik csak jót akaró, őket minden nap szeretettel váró pedagógusok kezébe adják át legféltettebb kincsüket, akire egy év elteltével nagyon büszkék lesznek majd, ha látják fejlődését, okos tekintetét.” Bízom benne, hogy nem csak egy év elteltével voltak büszkék és látták gyermekük fejlődését. Remélem munkánkkal igazoltuk az akkor elhangzott ígéreteket! Minden családnak, szülőknek, nagyszülőknek köszönöm a sok segítséget, amit gyermekük 8 év általános iskolai vonatozása alatt kifejtettek.
Búcsúzóul egy rövid idézet Fogarassy Eszter tollából: „Eljött hát az utolsó nap. Búcsúzz! Búcsúzz mindentől vén diák! A vonat utolszor tovaszáguld veled, S nem látod többé kedves iskolád!” A masiniszta búcsúzik, viszlát gyerekek!

Víghné Németh Ildikó intézményvezető köszöntője
Az idei tabló

Fotóalbum

200 photos
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© 8A osztály.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© 8A osztály.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© 8B osztály.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© 8B osztály.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Meghívó 1.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Meghívó 1.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Meghívó 2.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Meghívó 2.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Meghívó 3.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Meghívó 3.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Tabló.jpg
2021.06.12. 000 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© Tabló.jpg
2021.06.12. 001 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5883q.jpg
2021.06.12. 001 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5883q.jpg
2021.06.12. 002 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5884q.jpg
2021.06.12. 002 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5884q.jpg
2021.06.12. 003 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5885q.jpg
2021.06.12. 003 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5885q.jpg
2021.06.12. 004 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5886q.jpg
2021.06.12. 004 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5886q.jpg
2021.06.12. 005 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5887q.jpg
2021.06.12. 005 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5887q.jpg
2021.06.12. 006 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5888q.jpg
2021.06.12. 006 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5888q.jpg
2021.06.12. 007 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5889q.jpg
2021.06.12. 007 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5889q.jpg
2021.06.12. 008 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5890q
2021.06.12. 008 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5890q
2021.06.12. 009 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5891q.jpg
2021.06.12. 009 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5891q.jpg
2021.06.12. 010 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5892q.jpg
2021.06.12. 010 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5892q.jpg
2021.06.12. 011 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5893q.jpg
2021.06.12. 011 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5893q.jpg
2021.06.12. 012 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5894q.jpg
2021.06.12. 012 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5894q.jpg
2021.06.12. 013 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5895q.jpg
2021.06.12. 013 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5895q.jpg
2021.06.12. 014 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5896q.jpg
2021.06.12. 014 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5896q.jpg
2021.06.12. 015 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5897q.jpg
2021.06.12. 015 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5897q.jpg
2021.06.12. 016 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5898q.jpg
2021.06.12. 016 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5898q.jpg
2021.06.12. 017 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5899q.jpg
2021.06.12. 017 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5899q.jpg
2021.06.12. 018 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5900q.jpg
2021.06.12. 018 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5900q.jpg
2021.06.12. 019 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5901q.jpg
2021.06.12. 019 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5901q.jpg
2021.06.12. 020 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5902q.jpg
2021.06.12. 020 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5902q.jpg
2021.06.12. 021 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5903q.jpg
2021.06.12. 021 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5903q.jpg
2021.06.12. 022 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5904q.jpg
2021.06.12. 022 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5904q.jpg
2021.06.12. 023 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5905q.jpg
2021.06.12. 023 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5905q.jpg
2021.06.12. 024 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5906q.jpg
2021.06.12. 024 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5906q.jpg
2021.06.12. 025 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5907q.jpg
2021.06.12. 025 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5907q.jpg
2021.06.12. 026 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5908q.jpg
2021.06.12. 026 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5908q.jpg
2021.06.12. 027 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5909q.jpg
2021.06.12. 027 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5909q.jpg
2021.06.12. 028 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5910q.jpg
2021.06.12. 028 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5910q.jpg
2021.06.12. 029 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5911q.jpg
2021.06.12. 029 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5911q.jpg
2021.06.12. 030 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5912q.jpg
2021.06.12. 030 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5912q.jpg
2021.06.12. 031 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5913q.jpg
2021.06.12. 031 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5913q.jpg
2021.06.12. 032 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5914q.jpg
2021.06.12. 032 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5914q.jpg
2021.06.12. 033 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5915q.jpg
2021.06.12. 033 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5915q.jpg
2021.06.12. 034 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5917q.jpg
2021.06.12. 034 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5917q.jpg
2021.06.12. 035 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5918q.jpg
2021.06.12. 035 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5918q.jpg
2021.06.12. 036 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5919q.jpg
2021.06.12. 036 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5919q.jpg
2021.06.12. 037 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5920q.jpg
2021.06.12. 037 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5920q.jpg
2021.06.12. 038 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5921q.jpg
2021.06.12. 038 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5921q.jpg
2021.06.12. 039 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5923q.jpg
2021.06.12. 039 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5923q.jpg
2021.06.12. 040 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5924q.jpg
2021.06.12. 040 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5924q.jpg
2021.06.12. 041 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5925q.jpg
2021.06.12. 041 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5925q.jpg
2021.06.12. 042 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5926q.jpg
2021.06.12. 042 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5926q.jpg
2021.06.12. 043 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5927q.jpg
2021.06.12. 043 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5927q.jpg
2021.06.12. 044 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5928q.jpg
2021.06.12. 044 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5928q.jpg
2021.06.12. 045 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5929q.jpg
2021.06.12. 045 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5929q.jpg
2021.06.12. 046 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5930q.jpg
2021.06.12. 046 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5930q.jpg
2021.06.12. 047 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5931q.jpg
2021.06.12. 047 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5931q.jpg
2021.06.12. 048 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5932q.jpg
2021.06.12. 048 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5932q.jpg
2021.06.12. 049 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5933q.jpg
2021.06.12. 049 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5933q.jpg
2021.06.12. 050 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5934q.jpg
2021.06.12. 050 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5934q.jpg
2021.06.12. 051 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5936q.jpg
2021.06.12. 051 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5936q.jpg
2021.06.12. 052 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5937q.jpg
2021.06.12. 052 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5937q.jpg
2021.06.12. 053 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5938q.jpg
2021.06.12. 053 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5938q.jpg
2021.06.12. 054 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5939q.jpg
2021.06.12. 054 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5939q.jpg
2021.06.12. 055 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5940q.jpg
2021.06.12. 055 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5940q.jpg
2021.06.12. 056 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5941q.jpg
2021.06.12. 056 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5941q.jpg
2021.06.12. 057 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5942q.jpg
2021.06.12. 057 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5942q.jpg
2021.06.12. 058 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5943q.jpg
2021.06.12. 058 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5943q.jpg
2021.06.12. 059 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5944q.jpg
2021.06.12. 059 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5944q.jpg
2021.06.12. 060 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5946q.jpg
2021.06.12. 060 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5946q.jpg
2021.06.12. 061 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5947q.jpg
2021.06.12. 061 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5947q.jpg
2021.06.12. 062 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5948q.jpg
2021.06.12. 062 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5948q.jpg
2021.06.12. 063 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5949q.jpg
2021.06.12. 063 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5949q.jpg
2021.06.12. 064 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5950q.jpg
2021.06.12. 064 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5950q.jpg
2021.06.12. 065 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5951q.jpg
2021.06.12. 065 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5951q.jpg
2021.06.12. 066 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5952q.jpg
2021.06.12. 066 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5952q.jpg
2021.06.12. 067 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5953q.jpg
2021.06.12. 067 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5953q.jpg
2021.06.12. 068 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5954q.jpg
2021.06.12. 068 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5954q.jpg
2021.06.12. 069 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5955q.jpg
2021.06.12. 069 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5955q.jpg
2021.06.12. 070 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5956q.jpg
2021.06.12. 070 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5956q.jpg
2021.06.12. 071 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5957q.jpg
2021.06.12. 071 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5957q.jpg
2021.06.12. 072 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5958q.jpg
2021.06.12. 072 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5958q.jpg
2021.06.12. 073 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5959q.jpg
2021.06.12. 073 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5959q.jpg
2021.06.12. 074 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5960q.jpg
2021.06.12. 074 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5960q.jpg
2021.06.12. 075 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5961q.jpg
2021.06.12. 075 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5961q.jpg
2021.06.12. 076 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5962q.jpg
2021.06.12. 076 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5962q.jpg
2021.06.12. 077 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5963q.jpg
2021.06.12. 077 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5963q.jpg
2021.06.12. 078 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5965q.jpg
2021.06.12. 078 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5965q.jpg
2021.06.12. 079 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5966q.jpg
2021.06.12. 079 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5966q.jpg
2021.06.12. 080 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5967q.jpg
2021.06.12. 080 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5967q.jpg
2021.06.12. 081 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5968q.jpg
2021.06.12. 081 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5968q.jpg
2021.06.12. 082 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5969q.jpg
2021.06.12. 082 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5969q.jpg
2021.06.12. 083 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5971q.jpg
2021.06.12. 083 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5971q.jpg
2021.06.12. 084 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5973q.jpg
2021.06.12. 084 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5973q.jpg
2021.06.12. 085 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5975q.jpg
2021.06.12. 085 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5975q.jpg
2021.06.12. 086 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5976q.jpg
2021.06.12. 086 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5976q.jpg
2021.06.12. 087 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5977q.jpg
2021.06.12. 087 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5977q.jpg
2021.06.12. 088 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5978q.jpg
2021.06.12. 088 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5978q.jpg
2021.06.12. 089 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5979q.jpg
2021.06.12. 089 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5979q.jpg
2021.06.12. 090 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5980q.jpg
2021.06.12. 090 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5980q.jpg
2021.06.12. 091 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5981q.jpg
2021.06.12. 091 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5981q.jpg
2021.06.12. 092 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5982q.jpg
2021.06.12. 092 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5982q.jpg
2021.06.12. 093 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5983q.jpg
2021.06.12. 093 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5983q.jpg
2021.06.12. 094 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5984q.jpg
2021.06.12. 094 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5984q.jpg
2021.06.12. 095 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5985q.jpg
2021.06.12. 095 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5985q.jpg
2021.06.12. 096 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5986q.jpg
2021.06.12. 096 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5986q.jpg
2021.06.12. 097 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5987q.jpg
2021.06.12. 097 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5987q.jpg
2021.06.12. 098 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5988q.jpg
2021.06.12. 098 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5988q.jpg
2021.06.12. 099 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5989q.jpg
2021.06.12. 099 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5989q.jpg
2021.06.12. 100 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5990q.jpg
2021.06.12. 100 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5990q.jpg
2021.06.12. 101 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5991q.jpg
2021.06.12. 101 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5991q.jpg
2021.06.12. 102 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5993q.jpg
2021.06.12. 102 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5993q.jpg
2021.06.12. 103 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5994q.jpg
2021.06.12. 103 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5994q.jpg
2021.06.12. 104 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5995q.jpg
2021.06.12. 104 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5995q.jpg
2021.06.12. 105 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5996q.jpg
2021.06.12. 105 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5996q.jpg
2021.06.12. 106 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5998q.jpg
2021.06.12. 106 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5998q.jpg
2021.06.12. 107 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5999q.jpg
2021.06.12. 107 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_5999q.jpg
2021.06.12. 108 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6000q.jpg
2021.06.12. 108 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6000q.jpg
2021.06.12. 109 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6003q.jpg
2021.06.12. 109 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6003q.jpg
2021.06.12. 110 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6005q.jpg
2021.06.12. 110 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6005q.jpg
2021.06.12. 111 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6006q.jpg
2021.06.12. 111 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6006q.jpg
2021.06.12. 112 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6007q.jpg
2021.06.12. 112 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6007q.jpg
2021.06.12. 113 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6008q.jpg
2021.06.12. 113 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6008q.jpg
2021.06.12. 114 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6009q.jpg
2021.06.12. 114 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6009q.jpg
2021.06.12. 115 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6010q.jpg
2021.06.12. 115 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6010q.jpg
2021.06.12. 116 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6011q.jpg
2021.06.12. 116 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6011q.jpg
2021.06.12. 117 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6012q.jpg
2021.06.12. 117 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6012q.jpg
2021.06.12. 118 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6013q.jpg
2021.06.12. 118 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6013q.jpg
2021.06.12. 119 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6014q.jpg
2021.06.12. 119 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6014q.jpg
2021.06.12. 120 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6015q.jpg
2021.06.12. 120 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6015q.jpg
2021.06.12. 121 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6016q.jpg
2021.06.12. 121 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6016q.jpg
2021.06.12. 122 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6017q.jpg
2021.06.12. 122 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6017q.jpg
2021.06.12. 123 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6018q.jpg
2021.06.12. 123 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6018q.jpg
2021.06.12. 124 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6019q.jpg
2021.06.12. 124 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6019q.jpg
2021.06.12. 125 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6020q.jpg
2021.06.12. 125 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6020q.jpg
2021.06.12. 126 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6021q.jpg
2021.06.12. 126 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6021q.jpg
2021.06.12. 127 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6022q.jpg
2021.06.12. 127 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6022q.jpg
2021.06.12. 128 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6023q.jpg
2021.06.12. 128 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6023q.jpg
2021.06.12. 129 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6025q.jpg
2021.06.12. 129 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6025q.jpg
2021.06.12. 130 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6026q.jpg
2021.06.12. 130 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6026q.jpg
2021.06.12. 131 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6027q.jpg
2021.06.12. 131 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6027q.jpg
2021.06.12. 132 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6028q.jpg
2021.06.12. 132 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6028q.jpg
2021.06.12. 133 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6029q.jpg
2021.06.12. 133 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6029q.jpg
2021.06.12. 134 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6030q.jpg
2021.06.12. 134 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6030q.jpg
2021.06.12. 135 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6031q.jpg
2021.06.12. 135 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6031q.jpg
2021.06.12. 136 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6032q.jpg
2021.06.12. 136 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6032q.jpg
2021.06.12. 137 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6033q.jpg
2021.06.12. 137 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6033q.jpg
2021.06.12. 138 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6034q.jpg
2021.06.12. 138 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6034q.jpg
2021.06.12. 139 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6035q.jpg
2021.06.12. 139 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6035q.jpg
2021.06.12. 140 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6036q.jpg
2021.06.12. 140 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6036q.jpg
2021.06.12. 141 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6037q.jpg
2021.06.12. 141 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6037q.jpg
2021.06.12. 142 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6038q.jpg
2021.06.12. 142 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6038q.jpg
2021.06.12. 143 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6039q.jpg
2021.06.12. 143 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6039q.jpg
2021.06.12. 144 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6040q.jpg
2021.06.12. 144 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6040q.jpg
2021.06.12. 145 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6041q.jpg
2021.06.12. 145 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6041q.jpg
2021.06.12. 146 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6042q.jpg
2021.06.12. 146 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6042q.jpg
2021.06.12. 147 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6043q.jpg
2021.06.12. 147 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6043q.jpg
2021.06.12. 148 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6045q.jpg
2021.06.12. 148 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6045q.jpg
2021.06.12. 149 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6047q.jpg
2021.06.12. 149 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6047q.jpg
2021.06.12. 150 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6048q.jpg
2021.06.12. 150 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6048q.jpg
2021.06.12. 151 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6049q.jpg
2021.06.12. 151 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6049q.jpg
2021.06.12. 152 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6050q.jpg
2021.06.12. 152 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6050q.jpg
2021.06.12. 153 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6051q.jpg
2021.06.12. 153 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6051q.jpg
2021.06.12. 154 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6052q.jpg
2021.06.12. 154 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6052q.jpg
2021.06.12. 155 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6053q.jpg
2021.06.12. 155 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6053q.jpg
2021.06.12. 156 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6054q.jpg
2021.06.12. 156 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6054q.jpg
2021.06.12. 157 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6055q.jpg
2021.06.12. 157 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6055q.jpg
2021.06.12. 158 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6056q.jpg
2021.06.12. 158 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6056q.jpg
2021.06.12. 159 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6057q.jpg
2021.06.12. 159 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6057q.jpg
2021.06.12. 160 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6058q.jpg
2021.06.12. 160 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6058q.jpg
2021.06.12. 161 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6059q.jpg
2021.06.12. 161 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6059q.jpg
2021.06.12. 162 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6062q.jpg
2021.06.12. 162 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6062q.jpg
2021.06.12. 163 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6063q.jpg
2021.06.12. 163 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6063q.jpg
2021.06.12. 164 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6064q.jpg
2021.06.12. 164 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6064q.jpg
2021.06.12. 165 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6065q.jpg
2021.06.12. 165 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6065q.jpg
2021.06.12. 166 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6066q.jpg
2021.06.12. 166 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6066q.jpg
2021.06.12. 167 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6067q.jpg
2021.06.12. 167 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6067q.jpg
2021.06.12. 168 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6068q.jpg
2021.06.12. 168 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6068q.jpg
2021.06.12. 169 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6069q.jpg
2021.06.12. 169 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6069q.jpg
2021.06.12. 170 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6070q.jpg
2021.06.12. 170 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6070q.jpg
2021.06.12. 171 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6071q.jpg
2021.06.12. 171 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6071q.jpg
2021.06.12. 172 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6072q.jpg
2021.06.12. 172 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6072q.jpg
2021.06.12. 173 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6073q.jpg
2021.06.12. 173 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6073q.jpg
2021.06.12. 174 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6075q.jpg
2021.06.12. 174 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6075q.jpg
2021.06.12. 175 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6076q.jpg
2021.06.12. 175 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6076q.jpg
2021.06.12. 176 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6077q.jpg
2021.06.12. 176 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6077q.jpg
2021.06.12. 177 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6078q.jpg
2021.06.12. 177 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6078q.jpg
2021.06.12. 178 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6079q.jpg
2021.06.12. 178 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6079q.jpg
2021.06.12. 179 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6080q.jpg
2021.06.12. 179 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6080q.jpg
2021.06.12. 180 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6081q.jpg
2021.06.12. 180 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6081q.jpg
2021.06.12. 181 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6082q.jpg
2021.06.12. 181 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6082q.jpg
2021.06.12. 182 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6083q.jpg
2021.06.12. 182 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6083q.jpg
2021.06.12. 183 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6084q.jpg
2021.06.12. 183 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6084q.jpg
2021.06.12. 184 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6085q.jpg
2021.06.12. 184 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6085q.jpg
2021.06.12. 185 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6086q.jpg
2021.06.12. 185 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6086q.jpg
2021.06.12. 186 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6089q.jpg
2021.06.12. 186 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6089q.jpg
2021.06.12. 187 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6090q.jpg
2021.06.12. 187 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6090q.jpg
2021.06.12. 188 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6091q.jpg
2021.06.12. 188 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6091q.jpg
2021.06.12. 189 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6092q.jpg
2021.06.12. 189 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6092q.jpg
2021.06.12. 190 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6094q.jpg
2021.06.12. 190 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6094q.jpg
2021.06.12. 191 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6096q.jpg
2021.06.12. 191 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6096q.jpg
2021.06.12. 192 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6098q.jpg
2021.06.12. 192 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6098q.jpg
2021.06.12. 193 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6099q.jpg
2021.06.12. 193 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6099q.jpg
2021.06.12. 194 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. - Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6101q.jpg
2021.06.12. 194 Forray Máté Általános Iskola ballagás 2021. – Fotó:PURGEL ZOLTÁN© DSC_6101q.jpg

„Szegvári képek, szegvári emlékek”

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató