Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Újabb rekord a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban

1 760

Az utóbbi hetekben taglétszámunk száma szép csendben átlépte a nyolcezer főt, a múlt heti Tófesztivál fotóalbumának elérési mutatója pedig minden korábbi rekordot megdöntött. Hihetetlen, hogy milyen látogatottsági adatokat sikerült elérni az utóbbi időszakban, egyes bejegyzéseknek tízezer felett van a megtekintése.  

2019. augusztus 22-én – indítottam el a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportot azzal a céllal, hogy a közösséghez csatlakozó tagok Szegvár múltját, annak kultúráját, életét, mutassák be képeken, dokumentumokon keresztül. Az eltelt közel 3 év alatt sok kedves visszajelzést kaptam Szegváriaktól és Szegvárról elszármazottaktól.

Nagyon sokan követik múltidéző csoportunkat „vidékről”. Környező településekről (Szentes, Mindszent, Mártély, Hódmezővásárhely, Csongrád, Szeged), de Magyarország más régióiból is vannak tagjaink.

Azt kérem követőinktől, hogy vigyék el jó hírünket, hívják meg ismerőseiket, barátaikat csoportunkba – hogy ők is láthassák ezt az értékes, propagandamentes, aktuális és retro tartalmat.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató