Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Színes és izgalmas programokkal zárt az Adventi Találkozások programsorozat

1 768

Ma délután volt az Adventi Találkozások című programsorozat negyedik napja, amelynek a „házigazdája” a Szeg-Vár-Lak Egyesület, a Fuszulyka Nyugdíjas Klub, és a Szegvári Kyokushin Karate Dojo SE volt. Nagy sikere volt az élő társasjátéknak, a hóember által feltett kérdésekre kellett helyesen válaszolni. A program „háziasszonyai” forró teával, punccsal, forralt borral, házi süteményekkel, tyúklábbal, sült almával és főtt kukoricával vendégelték meg a programra ellátogatókat.

Egy nemes kezdeményezés is társult a programokhoz, a kihelyezett adományládában pénzadománnyal lehetett támogatni a Szegvári Forray Máté Általános Iskolát és a Kurca-parti Óvodát. Holnap (vasárnap) 14 órakor bontják fel a ládát, s számolják össze a kapott támogatást, amelyet fele-fele arányban átadnak az óvoda és az iskola vezetőinek.

Az Adventi Találkozások programot a Szeg-Vár-Lak Egyesület „álmodta meg”, elmondhatjuk, hogy tavaly és idén is nagy sikere volt a kezdeményezésnek. A fiatal civil szervezet ősszel rendezte meg a Kukorica napot, amely ugyancsak egy új szegvári program. (A Kukorica nap Szegvár Online-on megjelent fotóalbumát több mint hatezren, a videót pedig több mint négyezren tekintették meg.) Az egyesület sikeresen szerepelt a Nemzeti Együttműködési Alap pályázatán, amelynek keretén belül egymillió Forint vissza nem térítendő forráshoz jutottak, amelyet programjaik megvalósításához használnak fel.

A mai programról 17 válogatott fotót és egy két és fél perces amatőr, UHD felbontású videót „hoztam”. A videófelvételen megörökítettem az ünnepi díszekbe öltöztetett Szabadság teret.  (A 4k-s videó csak a Szegvár Online-on látható.)

Videóalbum

Adventi Találkozások – 2022. december 17.

Fotóalbum

Szegvári képek, szegvári emlékek

Ezt a posztot ide kattintva megtalálod a „Szegvári képek, szegvári emlékek” Facebook csoportban is.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató