Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Hasít a Szegvár Online

923

Megdőlt a Szegvár Online hírportál látogatottsági rekordja 2023. szeptember hónapban, a Google Analytics mérése szerint közel 29.000 oldalmegtekintést regisztráltunk. Az indulás óta 2.893 hír található a portálon.

A Szegvár Online olvasóinknak hiteles, korrekt, független tájékoztatást nyújt, témáink középpontjában Szegvár nagyközség történései, hírei, érdekességei vannak, de rendszeresen beszámolunk a környező települések híreiről is. A portált egyre többen követik a környező településekről, elsősorban Szentesről, Mindszentről, Derekegyházról.  

Szeptemberben indult el „A hónap kérdése” rovat, amelyben egy közéleti vagy szegvári témában szavazhatnak olvasóink. Megtekinthető lett az aktuális szegvári időjárás, elindult (és jól működik) az élő webkamera, a hírlevél és a push üzenet funkció.

Elkészítés alatt van a Szegvár alkalmazás, terveim szerint pár hónapon belül elérhető lesz a Google Play-ről és az Apple App Store-ról. Az applikáció célja, hogy könnyen elérhetővé tegyen minden olyan hasznos információt, amelyre szüksége lehet a szegvári lakosoknak, s a helyi eseményekről, programokról is információt nyújtson.

„Testvér” oldalaink látogatottsága is kiemelkedő, a Szegvár.com oldalon Szegvárról találhatnak információkat, a Szegvár.eu oldalon pedig nyolc nyelven olvasható Szegvár bemutatása.

A közösségi oldalakon is jelen vagyunk, Szegváron a legtöbb követője a mi oldalainknak, csoportjainknak vannak.

TartalomKövetők / tagok száma
Szegvár Facebook oldala
https://www.facebook.com/szegvar
Szegvár Facebook oldal, fotókkal, hírekkel3.398
Szegvári képek, szegvári emlékek Facebook csoport
https://www.facebook.com/groups/szegvarikepekszegvariemlekek
Szegvári politikamentes múltidéző csoport, minőségi tartalommal10.501
Szegvár Fórum Facebook csoport
https://www.facebook.com/groups/szegvarforum
Szegvárt érintő témák, élmények, események2.024
Szegvári Tuti Tipp Facebook csoport
https://www.facebook.com/groups/szegvaritutitipp
Szegvári lakosok és vállalkozások apróhirdetései és üzleti hirdetései1.174

Egyre több „helyről” visszahallom, hogy ki vannak tiltva a Szegvár Online oldalról, ezt szeretném megcáfolni, mert a honlapon nincs semmiféle korlátozás, a világ bármely táján megtekinthető, nem kell regisztrálni, vagy jelszóval bejelentkezni – tehát senki sincs kitiltva. Egyes általam kezelt Facebook csoportokból viszont valóban „kirúgtam” felhasználókat, hozzáteszem, nyomós okkal.

Köszönöm Olvasóinknak ezeket a kimagasló eredményeket!

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató