Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Jó ma szegvárinak lenni!

954

Októberben a „Jó-e ma szegvárinak lenni?” kérdésre kerestük a választ. Meglepő eredmények születtek annak függvényében, hogy ugyanezt a kérdést közel 17 évvel ezelőtt, 2007. januárban is feltettük már. Az akkori eredmény 180 fokos fordulatát „mondták” most a Szegváriak.  

Köszönjük mindenkinek, aki szavazott, s külön köszönet azoknak, akik a Szegvár Fórum Facebook csoportban megosztották gondolataikat.

A 2023. októberi eredmény

Jó-e ma szegvárinak lenni?

Igen, nagyon jó.28,6%
Igen, jó.43,8%
Nem jó.14,6%
Nagyon nem jó.13%

A 2007. januári eredmény

Jó-e ma szegvárinak lenni?

Igen, nagyon jó.3,8%
Igen, jó.19,6%
Nem jó.8,9%
Nagyon nem jó.67,7%

Érdemes összehasonlítani a két időszak adatát, valamint a Szegvár Fórum csoportban megjelent hozzászólások is „beszédesek”. A konklúzió megfejtését viszont Olvasóinkra bízzuk.

A Szegvár Online-on még 2005 márciusában indult el „A hónap kérdése” modul, amelyen minden hónap elsején feltettünk egy közéleti vagy szegvári témában kérdést, s olvasóink anonim módon szavazhattak rá. Nagyon népszerű volt szavazó oldalunk, s sokszor meglepő eredmények születtek.

A korábbi, archív kérdések és eredmények ide kattintva megtekinthetők. Várjuk Olvasóink kérdés javaslatait a szerkesztőség info@szegvaronline.hu e-mail címére.

A 2023. novemberi havi kérdésünk

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató