Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Center Remember – Akkor és most

1 670

Emlékbuli lesz 2023. december 22-én, pénteken az egykori Center Söröző – ma az Ampulla Center Italkereskedés – épületében.

Dj. Forrai Ferenc fogja pörgeti a lemezeket, a legjobb válogatott slágerek fognak felcsendülni, pont úgy, mint az 1990-es évek nagy bulijaiban.  

„Gyertek el újra Szegvár szívébe, egy éjszakára idézzük fel az ikonikus a régi Centert, repüljünk vissza a 1990-es évek nagy bulijaiba, mint akkor is, ezen az estén is a Forrai Retro Disco szolgáltatja a zenét, a hely adott, csak rajtad múlik, hogy velünk táncolsz-e reggelig mint 20 éve…”

– írják plakátjukon.

13 órától az üzlet előtti kerthelységben Karácsonyi Vásár nyitja meg kapuit. Lesz helyben sütött grillkolbász, kézműves sajtok, lekvárok, forralt bor, tea, kézzel készült egyedi ajándéktárgyak, ékszerek.

13 órától az üzletben indul a sörpong bajnokság, a nevezési díja: 3.000 Ft / csapat.

20 órától a régi táncteremben indul az „Akkor és most” party. Forrai Retro Disco a régi helyen, a régi zenékkel, a régi arcokkal – ez garancia a felejthetetlen bulira. Belépő: 1.000 Ft / fő.

Cím: Szegvár, Dózsa György u. 2.

S végül egy személyes megjegyzés. Sok szép emlék emlék fűződik nekem is a Centerhez, hiszen a rendszerváltás után, az 1990-es években a Csurgó-család üzemeltetésében nyitott meg a söröző, a 1995-től (vállalkozásom indulásától) reklámkiadványaimon rendszeresen megjelent a Center Söröző hirdetése, a jellegzetes „centeres” betűtípussal, piros-zöld színekben. Kínálatukban „nyugat-német” csapolt sörökkel, billiárddal, automata tekepályával, játékautomatákkal várták klassz környezetben vendégeiket. Fel lehetett adni totót, lottót, s volt különterem, amely sok rendezvényeknek helyszínt adott.

Hirdetés 2003-ból

2004. április 16-án készült fotóim:

2005. december 30-án készült fotóim:

2008. augusztus 27-én készült fotóim:

A kiemelt fotó 1997-ben készült.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató