Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Március 15-i ünnepi programok Szegváron

595

Szegvár Nagyközségi Önkormányzat több programmal is készül 2024. március 15-én, pénteken, az 1848-as és az 1849-es szabadságharc hőseinek és a márciusi ifjak emlékére.

A Művelődési Házban 15 órakor nyit a Pilvax Kávéház, ahol az ünnepi megemlékezésre lehet hangolódni finom süteményekkel (Kossuth kifli, Deák torta, stb.), valamint kávézással, teázással. Lesz totó is, amely kitöltésével bárki tesztelheti ismereteit a korszakról, a helyes megfejtők között kuglófot sorsolnak ki.

A Művelődési Házban 17 órakor kezdődik a Szegvári Forray Máté Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola ünnepi műsora, amelyet a 4. osztályos gyerekek adnak elő. Ezen a héten sokat gyakoroltak a gyerekek, s nagyon készülnek az ünnepi fellépésre – tudtam meg Lukács Istvánnétól. Jöjjenek el minél többen, biztos nagyon ügyesek lesznek a kisdiákok. Ünnepi beszédet fog mondani Szabó Tibor György, Szegvár polgármestere.

A Művelődési Háztól a Kossuth szoborig fáklyás felvonulás lesz, itt fellépnek a Dobbantó Néptáncegyüttes ifjai, s itt kerülnek elhelyezésre az emlékezés koszorúi.

A kiemelt fotó illusztráció.

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató