Szegvár Online - szegvári független hírportál
Ultimate magazine theme for WordPress.

Szombat – vasárnap potyognak a gólok

1 888

Vasárnaptól (2005. november 27.) megkezdődött az éppen aktuális (2005-2006) foci falubajnokság. Az előzetesen megtartott megbeszéléseken nagy lelkesedéssel, nagy számban képviseltették magukat a csapatok. Ezek eredménye az lett, hogy 8 csapat nevezett a küzdelmekre. A bajnoki cím és a helyezések eldöntését körmérkőzések határozzák meg. 
Az idei kiírásban egy csapatokban egy mérkőzésen legfeljebb 2 vidéki játékos szerepeltethető. A mérkőzéseket az eddigi gyakorlatnak megfelelően az Iskola tornacsarnokában a Szegvári SK rendezi meg. A szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő 2 x 20 perces mérkőzéseken szakavatott játékvezetők irányítják a játékot és Rácz József vezeti a jegyzőkönyvet.
Mondhatnánk ez nem újdonság, hiszen az itt leírtak évről – évre kisebb – nagyobb módosításokkal így zajlanak. Ez szerencsére így van, de vannak e szezonnak is újdonságai. Ilyen például, hogy két új csapat alakult Mega Klub (Bakó Zolika és barátai) és FC Söralátét (Szűcs Sanyi és barátai), két csapat névváltoztatáson esett át Rekesz Izom – Zöld Sas és Öreg Veteránok (Kurta Kocsma, majd Paradiso) és sajnos egy csapat felbomlott a Tök-Ölők (Tóth Péter szervezésében). Reméljük a döntésük nem örökre szól!
Kérdések is megfogalmazódnak bennünk. Vajon talál-e trónfosztóra a HMCSCS? Az elnyűhetetlen Határ Zoli vagy Bárány Róbert lesz-e a gólkirály? – mert a tavalyi győztes Földesi Misi biztosan nem, hiszen nincs nevezve egyik csapatba sem. Ki lesz a falubajnokság felfedezettje? Ilyen és ehhez kapcsolódó kérdések valamennyiünkben megfogalmazódnak, de a válaszok a mérkőzéseken fognak megszületni.
Újdonság az is, hogy itt a Szegvár OnLine Sport rovatában hétről – hétre figyelemmel kísérhetik a mérkőzések eredményeit, a bajnoki tabella állását. Reméljük így több emberhez eljut majd a hír és egyre többen kapnak kedvet a mérkőzések megtekintéséhez. A sorsolásból megtudhatja mindenki a mérkőzések idejét és részvevőit.
A játékosoknak jó sportolást, a közönségnek izgalmas mérkőzéseket kívánok!
Kis János szervező

- Szegvár Online hirdetés -

- Szegvár Online hirdetés -

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató